<strong>FORANDRER FRISYRE:</strong> Zetlitz har nå klippet seg kort, etter en periode med langt hår. Foto: SCANPIX
FORANDRER FRISYRE: Zetlitz har nå klippet seg kort, etter en periode med langt hår. Foto: SCANPIX Vis mer

Ser ikke ut som hun gjør på TV

Derfor har Bertine Zetlitz klippet seg kort - igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bertine Zetlitz (36) er foruten musikken kjent for sine mange forskjellige frisyrer. Opp gjennom årene har hun variert utseendet mange ganger.

Gjennom TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» har seerne fått med seg en langhåret versjon av popsangeren. Men nå har hun klippet vekk lokkene, og er tilbake med kort hår.

- Første gang jeg klippet meg kort hår, var jeg syv år. Det var første gang jeg var hos frisøren. Jeg fortalte den historien til datteren min på fem nettopp og ble inspirert til å ta håret igjen. Det er jo helt fint at hun kan få et annet forbilde enn Rapunzel, sier hun til VG.

Zetlitz slapp fredag sin nye plate, «Electric Feet». Aristen sier hun trives bedre med kort hår.

- Kort hår gjenspeiler det jeg er bedre, og de forbildene jeg har, sånn som Tilda Swinton. Jeg foretrekker den corkynessen og attituden korthårede jenter har, forklarer hun til avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble helt vippet av pinnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer