Demi Moore:

«Ser ikke ut som deg selv lenger»

Nye bilder av Demi Moore får flere til å sperre opp øynene.

OVERRASKER: Demi Moore har flere ganger fått oppmerksomhet for utseendet sitt. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB
OVERRASKER: Demi Moore har flere ganger fått oppmerksomhet for utseendet sitt. Foto: Doug Peters / EMPICS / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november var det duket for Fashion Awards på Royal Albert Hall i London. I den anledning var det flere kjente fjes som poserte for fotografene på den røde løperen.

«Alles» øyne var imidlertid rettet mot en av Hollywoods mest kjente skuespillere, nærmere sagt Demi Moore (59), som nok en gang fanget oppmerksomheten med sitt «nye» utseende.

Australske News og Radar Online er blant mediene som omtaler de nye bildene. «Demi Moores nye ansikt sjokkerer», skriver sistnevnte medie.

VEKKER OPPSIKT: De nye bildene av Demi Moore får flere til å spekulere nok en gang på om hun har lagt seg under kniven. Foto: Splash News / NTB
VEKKER OPPSIKT: De nye bildene av Demi Moore får flere til å spekulere nok en gang på om hun har lagt seg under kniven. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Sjokkerte

«Ghost»-skuespilleren ankom den røde løperen iført en glitrende kjole av merket Fendi Couture og lange sorte skinnhansker. Men det var imidlertid ikke antrekket som fikk mest oppmerksomhet.

Radar Online beskriver Demi Moore som ugjenkjennelig på de nye bildene, og har fått flere plastiske kirurger til å uttale seg. Flere av dem er overbevist om at stjernen har lagt seg under kniven.

På Instagram har hun delt bilder fra kvelden, og der reagerer også flere av stjernens over to millioner følgere på Moores ansikt.

«Hvem er det?» spør en følger, mens en annen skriver:

«Bedre uten botox».

Flere påpeker også at hun ikke ligner på seg selv lenger.

«Hvorfor ser ansiktet ditt ut som noen andres? Du var vakker akkurat som du var. Beklager, ikke noe fan av dette utseendet», skriver en tredje.

«Wow, det der er mye jobb. Ser ikke ut som deg selv lenger. Så synd», skriver enda en.

Demi Moore har hittil ikke uttalt seg om spekulasjonene.

AU: Henrik Elvejord Borg, kjent fra «Ex on the beach», valgte å fikse på utseendet i serien «Henrik og Aleks» på Viafree. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

Det er derimot ikke første gang Moore sjokkerer fansen. Tilbake i januar dukket Hollywood-stjernen opp på catwalken under Fendis motevisning i Paris, noe som fikk en hel verden til å sperre opp øynene.

Flere spekulerte raskt på om 59-åringen hadde lagt seg under kniven, ettersom hun så annerledes ut og hadde mer definerte kinnbein enn noen gang.

Tok bladet fra munnen

Først en uke etter den ovennevnte catwalk-opptredenen uttalte Moore seg om catwalk-sjokket. Det gjorde hun i et intervju med supermodell Naomi Campbell, i programmet «No Filter with Naomi».

Der fortalte hun om sin opplevelse på catwalken.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

- Faktisk så gikk det ikke opp for meg før i etterkant at jeg hadde fått en tenåringsdrøm oppfylt, sa hun, og fortsatte:

- Jeg brukte et øyeblikk og tenkte at «herregud, jeg har akkurat gått på catwalken med noen av de største modellene noen sinne». Jeg følte meg som et lite barn.

Flere var raskt ute med å spekulere på om stjernen faktisk kunne ha fikset på utseendet. Selv om det var den store snakkisen i forbindelse med moteshowet, valgte imidlertid Moore å forbli taus om hva som skjedde med kinnbena.

LES OGSÅ: - Snakket ikke sammen på tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer