- Ser ikke på meg selv som noen damemagnet

«Jakten på kjærligheten»-bonden Anders Ueland ble tatt på senga av den store interessen fra norske kvinner. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hele 114 friere sendte inn brev, da Anders Ueland (31) søkte etter kjæreste i årets «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Men til Seoghør.no innrømmer han at hadde det ikke vært for hans svigerinne, hadde han neppe vært med i det populære TV-programmet.

- Det er ikke jeg selv som tok initiativet og det hadde jeg neppe gjort det heller.

- Jeg visste ikke noe om det før jeg fikk telefon om jeg var interessert. Jeg følte det var en litt for god mulighet til å si nei til. Så får jeg ta resten som en bonus.

Ueland - som også har blitt oppsøkt av ukjente kvinnelige beundrere på døren, etter at han dukket opp på skjermen - sier han er overrasket over at han er blitt så populær.

- Det er veldig spesielt. Jeg har aldri sett på meg selv som en damemagnet. Jeg tar det som en stor kompliment, men jeg tror jeg skal ha beina godt plantet på jorda, sier han til Seoghør.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager kl. 20. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: «Jakten på kjærligheten»-friere trakk seg før innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer