VELDIG GØY: Far og datter Flatland spilte kjendiskamp på Ekebergsletta onsdag ettermiddag.  Foto: Seher.no/Adéle Cappelen Blystad
VELDIG GØY: Far og datter Flatland spilte kjendiskamp på Ekebergsletta onsdag ettermiddag. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen BlystadVis mer

- Ser ikke på meg selv om et sexsymbol

Men Katarina Flatland innrømmer at det var gøy å bli kåret en av landets mest sexy...

SEHER.NO: TV-profil Halvard Flatland (52) og programleder-datteren Katarina (19) var blant de norske stjernene som deltok under den årlige kjendiskampen på Norway Cup onsdag ettermiddag.

Far og datter skulle egentlig spilt mot hverandre i kampen, som var en veldedighetsmatch mellom organisasjonene MOT og Diambars, men på grunn av forfall endte de på samme lag.

Det var de litt irritert over...

- Vi liker best å konkurrere mot hverandre, vi. Da føler vi liksom at vi gjør det litt bedre. Da er vi i vårt ess, humrer Katarina og Halvard til Seher.no.

Katarina har det siste året vært en av programlederne for TV 2s ungdomsprogram "Waschera". Men tv-personligheten innrømmer at hun er litt usikker på om hun kommer til å fortsette utover høsten.  

- Det har vært veldig gøy å få være med på "Waschera", men jeg er litt usikker på hva som skjer fremover. Denne uken får jeg mest sannsynlig vite om jeg kommer inn på medisinstudiet, så det blir veldig spennende nå, smiler hun.

Tidligere i vår ble Flatland kåret en av landets mest sexy kvinner av kjendisnettstedet Side2.

Og når Seher.no spør hvordan det er å bli oppfattet som en av Norges heteste, begynner en småflau Katarina å le.

- Nå kom jeg jo på en 25. plass da, men det var veldig, veldig gøy, og jeg ble superglad. Det er jo et kjempekompliment å få, sier hun.

19-åringen nekter imidlertid for at hun nå ser på seg selv om et sexsymbol.

- Jeg? Nei, nei, nei, absolutt ikke! Jeg er ikke et sexsymbol, og kommer nok aldri til å bli sett på eller se på meg selv som et sexsymbol. Heldigvis, humrer hun.

Dersom hun kommer inn på medisinstudiene håper Flatland å kunne fortsette med litt tv-jobbing, og 19-åringen innrømmer at hun blir veldig inspirert av sin kjente pappa.

- Jeg blir veldig inspirert og har lært masse av ham. Og så har jeg fått mange positive tilbakemeldinger gjennom det siste året, så jeg har lyst til å fortsette, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  - Ryktene er bare oppspinn