«The Hills»-stjernen:

- Ser ikke på broren min som familie

Stephanie Pratt med ny sjokkuttalelse om familien.

TURBULENT FORHOLD: Realitystjernen Stephanie Pratts (32) forhold til broren, Spencer Pratt (35), har i lengre tid vært anspent. Nå letter hun på sløret om forholdet, som visstnok skal være dårligere enn på lenge. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Realitystjernen Stephanie Pratts (32) forhold til broren, Spencer Pratt (35), har i lengre tid vært anspent. Nå letter hun på sløret om forholdet, som visstnok skal være dårligere enn på lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprofilen Stephanie Pratt (32) forteller åpenhjertig i den siste episoden av sin egen podcast, «Pratt Cast», at hun verken ser på broren, Spencer Pratt (35), eller svigerinnen Heidi Montag (32) som familie lenger. Det skriver People.

Helt siden «The Hills» rullet over tv-skjermene i 2010 har forholdet mellom søskenparet angivelig vært rimelig ustabilt, og Pratt har ved flere anledninger uttalt at hun ikke er på talefot med broren.

Gjennom hele «The Hills» sin levetid ble det veldokumentert at søsknene hadde et dårlig forhold. Likevel stiller begge opp i seriens oppfølger, «The Hills: New Beginnings», som har premiere til sommeren på MTV.

DEN GANG DA: Spencer og Stephanie Pratt, sammen med Heidi Montag, avbildet sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Spencer og Stephanie Pratt, sammen med Heidi Montag, avbildet sammen i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Familien splittet

I mandagens episode av «Pratt Cast» forteller Stephanie altså at hun ikke står broren og kona hans særlig nær.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien «The Hills» gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer Vis mer

- Vi har ikke et godt forhold. Vi er ikke på talefot og jeg anser de ikke som en del av min familie, sier hun.

Årsaken til disse uttalelsene bunner i en langvarig konflikt mellom søskenparet, der Spencers kone, Heidi Montag, visstnok ikke har gjort saken noe bedre. Tvert imot skal hun ha forverret situasjonen, om vi skal tro Stephanie:

- Vi hadde en seanse med presse og fotografering, der Heidi delte ut champagne til alle jentene, utenom meg. Ingen kjenner den ekte Heidi, sier hun, ifølge People.

Heidi og Spencer Pratt skapte jevnlige overskrifter i internasjonal presse gjennom sin deltakelse i «The Hills» fra 2006 til 2010. Paret havnet stadig på kanten med flere av de andre i serien, og mange reagerte sterkt på forholdet.

Blant annet skal oppførselen til Spencer ha vært mye av grunnen til problemene. I ettertid har imidlertid de to trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset, og lever tilsynelatende et langt roligere liv sammen med sønnen Gunner.

UPOPULÆRE: Spencer Pratt og Heidi Montag havnet stadig på kanten med flere av reality-stjernene i «The Hills». Her sammen med sønnen Gunner Stone. Foto: NTB Scanpix
UPOPULÆRE: Spencer Pratt og Heidi Montag havnet stadig på kanten med flere av reality-stjernene i «The Hills». Her sammen med sønnen Gunner Stone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Serien skulle ikke ødelegge nok en gang

Etter at seriens siste episode gikk på MTV i 2010, fortalte Stephanie at familien deres var så godt som ødelagt. Angivelig skal Stephanie, Spencer og deres mor allerede ha diskutert at «The Hills: New beginnings» ikke skal få lov til å ødelegge familien enda en gang.

Overfor Fox News, forrige måned, fortalte hun derimot at nyinnspillingen har ført dem nærmere hverandre.

- Det er rart hvordan «The Hills» dro oss fra hverandre den gang, og nå bringer det oss sammen igjen. Både geografisk, emosjonelt og fysisk.

Hvorvidt denne uttalelsen kom fra hjertet eller ikke (eller om det er et PR-stunt) gjenstår å se, men den står imidlertid i stor kontrast til Stephanies nyeste uttalese om broren og svigersøsteren.

- Jeg er ferdig. Jeg bryr meg ikke, og kommer ikke til å beskytte dem noe mer. Jeg kommer ikke til å late som de er gode mennesker, slik jeg gjorde i mesteparten av den originale serien, uttrykker hun i «Pratt Cast» mandag.

I forhold til hva fansen kan forvente av gjenforeningen, forteller Stephanie at det blir «mye drama» og at mye mer står på spill denne gangen.

– Hjerteskjærende

I sin egen podkast «Make Speidi Famous Again» svarte Heidi Montag, Spencer Pratts kone, på Stephanies uttalelser om forholdet.

- Det har vært en hard uke. Det har vært mye familiedrama med Stephanie og det har vært utfordrende og hjerteskjærende. Det var mange ufine kommentarer som ble sagt som ikke er sanne, sier Montag i podkasten, ifølge People.

Realityprofilen påstår at hun skal ha strukket ut en hånd for å prøve å begrave stridsøksen, men at Stephanie da ikke var interessert.

Spencer Pratt, Stephanies bror, støtter sin kones uttalelser.

- Heidi tuller ikke. Hvis Stephanie tror at hun kan tråkke på min søte lille engel, så har hun noe i vente.

Vis mer

LES OGSÅ: Petter Stordalen: Derfor overførte han formuen til barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer