«The Hills»-stjernen:

- Ser ikke på broren min som familie

Stephanie Pratt med ny sjokkuttalelse om familien.

TURBULENT FORHOLD: Realitystjernen Stephanie Pratts (32) forhold til broren, Spencer Pratt (35), har i lengre tid vært anspent. Nå letter hun på sløret om forholdet, som visstnok skal være dårligere enn på lenge. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Realitystjernen Stephanie Pratts (32) forhold til broren, Spencer Pratt (35), har i lengre tid vært anspent. Nå letter hun på sløret om forholdet, som visstnok skal være dårligere enn på lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprofilen Stephanie Pratt (32) forteller åpenhjertig i den siste episoden av sin egen podcast, «Pratt Cast», at hun verken ser på broren, Spencer Pratt (35), eller svigerinnen Heidi Montag (32) som familie lenger. Det skriver People.

Helt siden «The Hills» rullet over tv-skjermene i 2010 har forholdet mellom søskenparet angivelig vært rimelig ustabilt, og Pratt har ved flere anledninger uttalt at hun ikke er på talefot med broren.

Gjennom hele «The Hills» sin levetid ble det veldokumentert at søsknene hadde et dårlig forhold. Likevel stiller begge opp i seriens oppfølger, «The Hills: New Beginnings», som har premiere til sommeren på MTV.

Familien splittet

I mandagens episode av «Pratt Cast» forteller Stephanie altså at hun ikke står broren og kona hans særlig nær.

- Vi har ikke et godt forhold. Vi er ikke på talefot og jeg anser de ikke som en del av min familie, sier hun.

Årsaken til disse uttalelsene bunner i en langvarig konflikt mellom søskenparet, der Spencers kone, Heidi Montag, visstnok ikke har gjort saken noe bedre. Tvert imot skal hun ha forverret situasjonen, om vi skal tro Stephanie:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer