Caitlyn Jenner:

- Ser ikke meg selv ha et forhold i fremtiden

Realitystjernen er visstnok helt ferdig med datinglivet.

<strong>VENNINNER:</strong> Sophia Hutchins begynte som manager til Caitlyn Jenner, men de to har blitt nære venner gjennom årene. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Sophia Hutchins begynte som manager til Caitlyn Jenner, men de to har blitt nære venner gjennom årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Caitlyn Jenner (70), tidligere kjent under navnet Bruce Jenner, er først og fremst kjent som Olympisk mester og TV-personlighet i reality-programmet «Keeping Up With The Kardashians».

Hun var tidligere gift med Kris Jenner (64), helt frem til de skilte lag i 2015 - samme år som det ble kjent at Caitlyn var transkvinne.

I tillegg til ekteskapet med Kris, har hun også vært gift med Chrystie Crownover (70) og senere Linda Thompson (69).

I løpet av de siste årene har det derimot vært en annen kvinne i Caitlyns liv har satt fyr i romanseryktene. Det ble nemlig lenge trodd at realitystjernen hadde innledet et forhold med modellen Sophia Hutchins (23), som for øvrig også er 70-åringens manager.

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

Selv om Sophia selv via sin Instagram bekreftet et forhold til Caitlyn i 2018, gjorde modellen helomvending i fjor, da hun til The New York Times hevdet duoen «aldri var romantisk involvert».

Hvorvidt de faktisk var et par eller ikke er usikkert, men mye tyder på at i hvert fall Caitlyn ikke er i et nevneverdig forhold for øyeblikket.

- Ser meg ikke i et forhold

Nylig fortalte nemlig Caitlyn til OK! Magazine, gjengitt av Daily Mail, at kjærligheten er minste prioritet fremover. Realitystjernen innrømmer også at hun ikke ser for seg et forhold med noen som helst i fremtiden.

- For å være helt ærlig med deg, så ser jeg ikke meg selv ha et forhold til noen i fremtiden. Det er ikke det jeg ser etter, forteller hun til magasinet.

Men, selv om realitystjernen ikke leter etter kjærligheten lenger, poengterer hun at hun har mange andre gode ting i livet.

- Jeg har vært gift tre ganger, nå er jeg 70 år gammel, jeg vil glede meg over livet og de gode vennene jeg har. Jeg tenker ikke på kjærlighet engang, forklarer hun videre.

70-åringen skal derimot ha uttalt at hun er heldig som har Sophia i livet sitt.

-Jeg er veldig heldig som får ha en så god venn som Sophia. Vi har et fantastisk liv og vi gjør alt sammen. Alle trenger slike personer i livet sitt, sier hun, ifølge Daily Mail.

Under intervjuet er Caitlyn tydelig på at det kun dreier seg om et vennskap med Sophia.

- Hun har sitt liv og jeg har mitt. Vi støtter hverandre, det er et stort vennskap.

Feiret jul sammen

Som nevnt har det lenge vært diskutert om det foregår noe romantisk mellom Caitlyn og Sophia, etter at sistnevnte fortalte i en spørsmålsrunde på Instagram at de hadde funnet kjærligheten i 2018.

- Selvfølgelig, svarte 23-åringen en Instagram-følger som den gang spurte om de dater, ifølge The Mirror.

Ifølge nettstedet dukket det også opp spekulasjoner om paret hadde forlovet seg, men dette ble aldri bekreftet. I stedet besvarte Sophia spørsmålet med to brude-emojis.

De ser også ut til å ha feiret jul sammen, da Caitlyn publiserte et bilde av seg og Sophia andre juledag.

«En rolig kveld for å avslutte den fabelaktige julen», skriver Caitlyn til bildet.

Sophia la også igjen en kommentar.

«For en artig og spesiell jul».

- Planla barn

I fjor skrev flere medier at paret planla å få barn sammen.

- De planlegger å gifte seg til våren, og etter det vil de bli foreldre, fortalte en kilde til Radaronline i slutten av 2018.

Også magasinet Closer omtalte barneryktene.

- Caitlyn og Sophia har snakket om å stifte familie sammen det siste året. Selv om Caitlyn allerede har ti barn (inkludert Kardashian-søstrene, journ.anm.), har hun aldri hatt muligheten til å oppdra et barn i rollen som mor, noe hun alltid har drømt om å gjøre, fortalte en kilde til magasinet Closer, gjengitt av The Mirror.

BARN? Det ble lenge spekulert i om Caitlyn og Sophia planla å stifte familie. Foto: NTB Scanpix
BARN? Det ble lenge spekulert i om Caitlyn og Sophia planla å stifte familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tre ekteskap

Caitlyn Jenner har som tidligere nevnt hatt tre ekteskap. Det første ekteskapet var med Chrystie Crownover.

Paret giftet seg i 1972, men skilte seg ni år senere. Sammen fikk de to barn sammen, sønnen Burt Jenner (41) og datteren Casey Jenner (39).

Etter det første ekteskapet ble avsluttet, fant Caitlyn kjærligheten på ny, denne gang med Linda Thomson. Duoen giftet seg på Hawaii, rett etter skilsmissen med Chrystie var avsluttet. Caitlyn fikk også i dette ekteskapet to gutter, Brandon Jenner (38) og Brody Jenner (36), før paret skilte seg i 1986.

Likevel er det hennes siste ekteskap som er mest kjent for offentligheten. Caitlyn giftet seg med Kris Jenner etter bare fem måneder med dating. De to fikk datteren Kendall (24) og Kylie Jenner (22) sammen. Ekteskapet endte derimot i 2015, etter 23 år.

LES OGSÅ: - Det er litt forvirrende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer