Caitlyn Jenner:

- Ser ikke meg selv ha et forhold i fremtiden

Realitystjernen er visstnok helt ferdig med datinglivet.

VENNINNER: Sophia Hutchins begynte som manager til Caitlyn Jenner, men de to har blitt nære venner gjennom årene. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Sophia Hutchins begynte som manager til Caitlyn Jenner, men de to har blitt nære venner gjennom årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Caitlyn Jenner (70), tidligere kjent under navnet Bruce Jenner, er først og fremst kjent som Olympisk mester og TV-personlighet i reality-programmet «Keeping Up With The Kardashians».

Hun var tidligere gift med Kris Jenner (64), helt frem til de skilte lag i 2015 - samme år som det ble kjent at Caitlyn var transkvinne.

I tillegg til ekteskapet med Kris, har hun også vært gift med Chrystie Crownover (70) og senere Linda Thompson (69).

I løpet av de siste årene har det derimot vært en annen kvinne i Caitlyns liv har satt fyr i romanseryktene. Det ble nemlig lenge trodd at realitystjernen hadde innledet et forhold med modellen Sophia Hutchins (23), som for øvrig også er 70-åringens manager.

Selv om Sophia selv via sin Instagram bekreftet et forhold til Caitlyn i 2018, gjorde modellen helomvending i fjor, da hun til The New York Times hevdet duoen «aldri var romantisk involvert».

Hvorvidt de faktisk var et par eller ikke er usikkert, men mye tyder på at i hvert fall Caitlyn ikke er i et nevneverdig forhold for øyeblikket.

- Ser meg ikke i et forhold

Nylig fortalte nemlig Caitlyn til OK! Magazine, gjengitt av Daily Mail, at kjærligheten er minste prioritet fremover. Realitystjernen innrømmer også at hun ikke ser for seg et forhold med noen som helst i fremtiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer