PASSER PÅ UTSEENDET: Lene Nystrøm har tidligere bekreftet at hun har tatt silikon i brystene, og i et ferskt intervju med Elle sier hun at hun ikke er imot å legge seg under kniven igjen.  Foto: Stella Pictures
PASSER PÅ UTSEENDET: Lene Nystrøm har tidligere bekreftet at hun har tatt silikon i brystene, og i et ferskt intervju med Elle sier hun at hun ikke er imot å legge seg under kniven igjen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ser ikke bort ifra at jeg kommer til å strekke ut ansiktet

Men «Aqua»-stjernen har aldri vært mer fornøyd med seg selv.

SEHER.NO:  Popstjernen Lene Nystrøm (36) har hatt fenomenal suksess med supergruppa Aqua opp gjennom årene. Og den siste tiden har hun også vært å se i en rekke spillefilmer, deriblant den norske filmen «Svik».

I disse dager er Lene aktuell med en av hovedrollene i den syvende filmen om superdetektiven Varg Veum, hvor hun spiller kjæresten til hovedrolleinnehaver Trond Espen Seim.

Se trailer til «Varg Veum: Skriften på veggen» nederst i saken!

I et ferskt intervju med den norske utgaven av kvinnebladet Elle, snakker skuespillerinnen og popikonet ut om morsrollen, ekteskapet, skuespillerkarrieren og det å bli eldre.

Men selv om hun nå har blitt 36 år, og er mor til to flotte barn, frykter ikke Lene det å eldes.

- Det synes jeg bare er deilig. Jeg har faktisk aldri vært så fornøyd med meg selv som jeg er nå. Og det har nok med alderen å gjøre, jeg er blitt tryggere på meg selv, sier hun til Elle.

For noen år siden bekreftet sangerinnen at hun hadde tatt silikon i puppene, og Lene avslører at hun fortsatt er glad for at hun la seg under kniven.

- Det står jeg for. Jeg er glad for at jeg gjorde det. Bortsett fra det er min skjønnhetsoppskrift å legge seg hver kveld. Jeg er velsignet med gode gener. Og jeg trener ganske regelmessig og prøver å spise sunt. Heldigvis har jeg en mann som drar meg med seg hvis jeg prøver å sluntre unna. Jeg trives best når jeg er i balanse. Men jeg er også god på godteri og hamburgere. Så lenge alt er med måte, så går det jo fint, sier hun. 

«Skriften på veggen»-stjernen ser imidlertid ikke bort fra at hun kommer til å gjøre andre inngrep, dersom det blir nødvendig.

- Jeg ser ikke bort ifra at jeg kommer til å strekke ut ansiktet litt hvis jeg synes det blir nødvendig en gang i fremtiden, sier hun.

«Varg Veum: Skriften på veggen» har kinopremiere 27. august.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg samler på hodeskaller