GAMMEL FØR TIDEN: Posh er ifølge Nicky et prakteksempel på at det kan bli for mye av det gode. Foto: All Over Press
GAMMEL FØR TIDEN: Posh er ifølge Nicky et prakteksempel på at det kan bli for mye av det gode. Foto: All Over PressVis mer

Ser gammel ut med kirurgi

Ikke alle synes Victoria Beckham er hot.

SEHER.NO: Gjennom TV Norge-serien "10 dager - 10 år yngre" har stylist Nicky Hambleton-Jones (35) utrettet mirakler med slitne briter og fått dem til å fremstå som yngre og flottere enn på lenge. Nå avslører søte Nicky at det også er noen kjendiser hun kunne tenke seg å gi en magisk makeover!


- Donatella Versace, herregud! Hun trenger definitivt en makeover. Hun er det typiske eksemplet på en som kler seg krampeaktig ungdommelig og burde virkelig tone det ned for å virke yngre. "Less is more" når det kommer til henne, sier Nicky til Heat.


- Jeg tror det faktisk gjør at folk mister lysten på klærne hennes. Jeg vet i hvert fall at jeg  ikke vil se ut som henne. Jeg vil ikke være i nærheten av Versace.


Men Donatella (51) er ikke den eneste som får sitt pass påskrevet. Verst går det utover Victoria Beckham (32), som trekkes frem som et eksempel på at for mye plastisk kirurgi kan få en til å se eldre ut.


- Ikke engang Victoria Beckham ser så ung ut som hun er, forteller Nicky.


LES OG LÆR: Slik blir du fotballfrue!


- Hun ser for alvorlig ut, for streng. Hun ser konstant  misfornøyd ut - noe som ikke hjelper - for jeg tror smil og latter får folk til å virke mer ungdommelige.


- Det er altfor mye: falske negler, falskt løshår - selv om hun nå heldigivis har klippet det av seg - falsk brunfarge, falske pupper, for mye sminke, over-stæsja... Hun er bare i begynnelsen av tredveårene, men alt det der får henne til å se eldre ut, sier Nicky.