Ser gammel ut med kirurgi

Ikke alle synes Victoria Beckham er hot.

GAMMEL FØR TIDEN: Posh er ifølge Nicky et prakteksempel på at det kan bli for mye av det gode. Foto: All Over Press
GAMMEL FØR TIDEN: Posh er ifølge Nicky et prakteksempel på at det kan bli for mye av det gode. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Gjennom TV Norge-serien "10 dager - 10 år yngre" har stylist Nicky Hambleton-Jones (35) utrettet mirakler med slitne briter og fått dem til å fremstå som yngre og flottere enn på lenge. Nå avslører søte Nicky at det også er noen kjendiser hun kunne tenke seg å gi en magisk makeover!

- Donatella Versace, herregud! Hun trenger definitivt en makeover. Hun er det typiske eksemplet på en som kler seg krampeaktig ungdommelig og burde virkelig tone det ned for å virke yngre. "Less is more" når det kommer til henne, sier Nicky til Heat.

- Jeg tror det faktisk gjør at folk mister lysten på klærne hennes. Jeg vet i hvert fall at jeg  ikke vil se ut som henne. Jeg vil ikke være i nærheten av Versace.

Men Donatella (51) er ikke den eneste som får sitt pass påskrevet. Verst går det utover Victoria Beckham (32), som trekkes frem som et eksempel på at for mye plastisk kirurgi kan få en til å se eldre ut.

- Ikke engang Victoria Beckham ser så ung ut som hun er, forteller Nicky.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer