ÆRESPRIS: Trond-Viggo Torgersen mottok torsdag den aller første Wenche Foss`ærespris. - Jeg har vært veldig mye på TV, men jeg er ikke så glad i dette lyset som jeg ikke fortjener, sier Trond-Viggo Torgersen til Seher.no. Foto: Scanpix
ÆRESPRIS: Trond-Viggo Torgersen mottok torsdag den aller første Wenche Foss`ærespris. - Jeg har vært veldig mye på TV, men jeg er ikke så glad i dette lyset som jeg ikke fortjener, sier Trond-Viggo Torgersen til Seher.no. Foto: ScanpixVis mer

- Ser frem til tvillingfødselen

Komiker-legenden blir bestefar for første gang...

Se video med Trond-Viggo Torgersen nederst i saken!
SEHER.NO: Den folkekjære komikeren og tidligere Barneombud Trond-Viggo Torgersen ble, sammen med VIVIL-lekene, den aller første mottakeren av Wenche Foss' ærespris under en tilstelning på Hotel Continental i Oslo torsdag. 

Og selv om Trond-Viggo har vært i rampelyset i mer enn tretti år synes han det er litt brysomt å bli beæret på denne måten.

- Jeg synes det er vanskelig med denne type lys. Jeg er jo ikke en kjendis på denne måten. Jeg har vært veldig mye på TV, men jeg er ikke så glad i dette lyset som jeg ikke fortjener. Men jeg synes Wenche er forbilledlig ved å prøve å kaste det lyset over på andre, sier Trond-Viggo Torgersen til Seher.no.

Wenche Foss selv mener at Torgersen er Norges morsomste komiker. Juryen begrunnet tildelingen med Trond-Viggos evne til å by på en herlig blanding av humor, skuespillertalent, medmenneskelighet og integritet, og trakk spesielt frem hans store engasjement for barn. Dette engasjementet blir neppe mindre i tiden som kommer. På nyåret blir Trond-Viggo nemlig bestefar for første gang, til tvillinger.

- Jeg vet ikke hvordan det er å være bestefar i dag. Det har skjedd ganske mye med voksne menns forhold til barn. Det betyr at bestefar-rollen kanskje må skapes litt om. Så jeg forbereder meg nå mentalt på å være til stede og bruke oppmerksomheten min på både min sønn og hans barn, sier Trond-Viggo til Seher.no.

Trond-Viggo la i sin takketale vekt på at voksne kan lære mye av barn, og berømmet Wenche Foss for at hun nå har klart å frigjøre seg tilbake til barnet ved å si ifra klart og tydelig hva hun mener.

- Jeg har lagt merke til at du banner litt mer nå enn det du gjorde tidligere. Du sier sånn: "Man skal faen meg ikke finne seg i sånn og sånn". Og det liker jeg veldig godt, det passer med kraftsalver fra gamle mennesker, sa Trond-Viggo fra talerstolen under sin takketale.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Klarer du å få ham til å le?

Se video med Trond-Viggo Torgersen her:


[obj:media:8225]