I GODT SELSKAP: I onsdagens STUDIO 5 er Håvard Lilleheie gjest sammen med mesterkokken Eyvind Hellstrøm. Foto: FEM/Roy Darvik
I GODT SELSKAP: I onsdagens STUDIO 5 er Håvard Lilleheie gjest sammen med mesterkokken Eyvind Hellstrøm. Foto: FEM/Roy DarvikVis mer

Ser fotball med baby på armen

- Overgangen har egentlig ikke vært så stor, sier den nybakte pappaen.

SEHER.NO: Håvard Lilleheie (35) har blitt kjent for sin forkjærlighet for damer, øl og fotball gjennom TV-programmet "Manshow", men nå er det kjernefamilie som gjelder for 35–åringen.
Lilleheie giftet seg med Anita Reinan (29) i august i fjor, og for tre måneder siden fikk de sønnen Nils.

Til Seher.no forteller komikeren at han slett ikke er ferdig med fotball og øl, selv om han har blitt pappa.

- Overgangen har egentlig ikke vært så stor. Jeg er fortsatt glad i fotball og øl – jeg har bare tatt det med meg hjem. Nå sitter jeg med guttungen på armen og ser fotball. Han liker fotball og ser mye fotball allerede, forteller Lilleheie.

Nå som guttungen allerede liker fotball, gjenstår det bare å få han til å like øl.

- Ja, jeg lurer inn litt øl, fleiper han til Seher.no.

Selv om komikeren - som snart er aktuell med sin nye satsing "Showman" - for mange framstår som en tullete fyr, understreker han at han tar farsrollen på alvor.

-  Jeg prøver å være tilstede som far. Og jeg skal prøve å gi ham holdninger, så han blir en ordentlig fyr. Men det tar tid å bli kjent, han er jo bare tre måneder, sier han til Seher.no.

Lilleheie provoserte på seg mange med det satiriske humorshowet "Manshow" på TV2 Zebra, og han har blitt beskyldt for å kjøre en mannssjåvinistisk stil.

Selv har han en egen oppfatning av de som måtte mene han har drevet med noen form for hets.

- Jeg føler ikke at vi har bedrevet hets i Manshow, det har vært mer guttete humor og hurra-meg-rundt. Jeg har alltid ment at de som syntes Manshow var mannssjåvinistisk har vært litt dumme. Vi lagde et humor-talkshow, det er på tull liksom. Det er ikke gonzojournalistikk, vi er bare komikere.

Se Håvard Lilleheie snakke mer om damer, pupper og familielivet når han besøker jentene i STUDIO 5 i kveld klokken kl. 21:30 på kanal FEM.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Har løpt naken for siste gang