Marte Bratberg:

- Ser for meg at dette blir jævlig

Marte Bratberg deler sine tanker rundt fødselen.

FØDEKLAR: Marte Bratberg er gravid med sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FØDEKLAR: Marte Bratberg er gravid med sitt første barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne sommeren kunne «God kveld Norge»-programlederen Marte Bratberg (32) dele den gledelige nyheten om at hun og samboeren, som hun omtaler som «Leirdua», venter sitt første barn.

Det meldte hun selv på Instagram.

- Jeg har gått rundt i veldig store klær i noen måneder og er litt lei av det. Så jeg tenkte kanskje at man bare skulle si det som det var. At her er det et lite barn, sa hun fra «God kveld Norge»-studioet.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Da hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet» forklarte hun hvorfor. Vis mer

Edru på fest

Se og Hør møtte Bratberg på vei inn til Niklas Baarli (32) og Benjamin Silseths (30) bryllup, og da kunne 32-åringen fortelle at hun føler seg fin i formen:

- Det går veldig bra, og formen er god.

I forkant av bryllupet hadde imidlertid brudgommene meldt at «hvis ikke alle er sjøsyke når de drar hjem, så har vi feilet». Det var nok ikke planen til den gravide programlederen, uten at det la noen demper på stemningen for hennes del:

- Jeg liker faktisk veldig godt å være edru på fest. Det visste jeg ikke før i år da.

PRESS: I en episode av «Insider FEM» møter Marte Bratberg tidligere realitydeltakere. Hun deler de samme opplevelsene rundt press om likes og følgere på Instagram. Vis mer

- Ingen forventninger

I den siste episoden av «Janka og Martes podkast», som hun har med venninnen Janka Polliani (42), forteller Bratberg om sine tanker rundt den kommende fødselen.

Hun forteller at hun har hørt om en pusteteknikk som går ut på at man puster seg til en smertefri fødsel.

- Sorry, men det tror jeg ikke noe på, sier hun i podkasten.

Polliani sier seg enig, og legger til at hun skulle ønske hun kunne være den venninnen som oppmuntret henne til en såkalt «smertefri fødsel».

- Men jeg har ingen forventning om at dette skal bli en smertefri fødsel. Jeg ser for meg at dette blir helt jævlig. Jeg håper bare det går fort over. Så glemmer man det og så er man ferdig liksom, konstaterer Bratberg, før hun lattermildt fastslår:

- Ut skal denne greia uansett.

VISER FREM BOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom», viser kjendiser frem hvordan de bor. Og denne gangen er det gladjenta Marte Bratberg som står for tur. Vis mer

Bor på gjesterommet

I april i år kunne 32-åringen bekrefte overfor Se og Hør at hun skulle selge leiligheten sin, og at hun og «Leirdua» hadde kjøpt seg ny.

Hun fortalte at det skulle en del oppussing til før de kunne flytte inn, men at den forhåpentligvis ville være klar om et par måneder.

Slik ble det derimot ikke.

- Jeg er stresset over at jeg ikke har et hjem, innrømmet Bratberg i en tidligere podkast-episode, og la til at hun stadig kom på forskjellige ting som er glemt i forbindelse med oppussingen.

- Vi må ut av leiligheten om tre uker, og jeg bare håper at vi er et steg nærmere et ferdig hjem og ikke må bo i en «byggeplass», sa hun.

Nå har imidlertid de tre ukene gått, men den nye leiligheten er fortsatt ikke innflytningsklar. De kommende foreldrene har derfor innlosjert seg på gjesterommet til Bratbergs eldre bror.

SPØK: Da Marte Bratberg og kollegaene hennes på NRJ skulle lage hver sin sang, hadde hun aldri forventet hvor mange som ville høre hennes. Video: Sondre Rahm. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Ingebjørg Iversen. Musikk: Marte Bratberg & Donkeyboy - Hooke Litt Vis mer

I april fortalte programmlederen til Se og Hør at hun håpet at de kunne flytte inn i løpet av et par måneder. Men det er imidlertid et kjent fenomen at oppussing tar lengre tid enn planlagt.

LES OGSÅ: Bekrefter ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer