LETER ETTER NYE DELTAGERE: TV3 har startet jakten på deltagere til en ny sesong av «Paradise Hotel».  Foto: Ida Nikolaisen, Se og Hør
LETER ETTER NYE DELTAGERE: TV3 har startet jakten på deltagere til en ny sesong av «Paradise Hotel». Foto: Ida Nikolaisen, Se og HørVis mer

- Ser etter sterke jenter til «Paradise Hotel»

TV3 har startet letingen etter nye gjester til realityhotellet i Mexico.

SEOGHØR.NO: To måneder etter at Eileen Eriksen (23) og Øystein Myhren Storaa (21) gikk til topps i 2016-utgaven av «Paradise Hotel», er TV3 i gang med å lete etter deltagere til en ny sesong.

Detaljene rundt den nye sesongen, som tradisjonen tro vil spilles inn i Mexico, er foreløpig hemmelige.

Men pressesjef i MTG TV, Line Vee Hanum, røper at TV3 i år har et spesielt fokus på de kvinnelige søkerne.

- I år er vi på ekstra utkikk etter jenter – morsomme, sterke, kule, munnrappe og tydelige, sier hun til Seoghør.no.

346 000 seere fulgte i snitt årets sesong på TV, web-TV og i opptak.

I fjor fikk kanalen over 5000 søknader fra ungdom som hadde lyst til å kjempe om Paradise-seieren. I år håper TV3 på ny rekord.

POPULÆR PROGRAMLEDER: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» helt siden starten i 2009. Foto: TV3
POPULÆR PROGRAMLEDER: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» helt siden starten i 2009. Foto: TV3 Vis mer

- Vi ser ofte at søkere lar seg inspirere av forrige sesongs cast, og siden denne sesongen hadde høye seertall kan det jo tenkes at vi får inn en del søknader i år også, sier Vee Hanum.

Aktiv casting

I tillegg til søknader har produsentene av serien tidligereogså drevet med «aktiv casting» - ved for eksempel å oppsøke personer på byen som man tror kunne passe inn på hotellet.

En av de som tidligere har hjulpet TV3 med å finne deltagere er Niklas Vindel (31) - som vant «Paradise Hotel» i 2011.

Når produsentene har funnet frem til aktuelle kandidater, starter en dialog med blant annet intervju-runder, før man velger ut hvem som får delta.

Tromsø-jenta Alina Lapteva (28) - som deltok i «Paradise Hotel» i 2012 - har tidligere gitt Seoghør.no-leserne et innblikk i intervjuprosessen.

Nektet å vise seg naken

PARADISE-DELTAGER: Alina Lapteva i «Paradise Hotel» i 2012 sammen med kollegene Are B. Schanke, Andreas Akselsen og Stian Thorbjørnsen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
PARADISE-DELTAGER: Alina Lapteva i «Paradise Hotel» i 2012 sammen med kollegene Are B. Schanke, Andreas Akselsen og Stian Thorbjørnsen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Hun sa nemlig klart i fra under intervjurunden at hun ikke kom til å bli med, hvis hun måtte dusje uten noe klær eller på annen måte vise seg naken foran kamera.

- Jeg bestemte meg tidlig for å at jeg ikke ville vise meg helt naken foran kameraene. Jeg synes ikke det er noe galt i å vise seg naken, men tenker mest på at det kan ødelegge for arbeidsmuligheter i fremtiden. Noe vil jeg ha for meg selv.

- Jeg spurte dem om det var greit på intervjuet under casting-runden, og jeg opplevde det aldri som noe problem. Hver av jentene må gjøre det som føles riktig for dem, og jeg ser ikke ned på de som valgte å dusje nakne, sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Paradise-Eileen avslørte hemmelig kjæreste