Beyoncé og Jay Z:

Ser du stjerneparets Meghan-hyllest?

Overrasket med helt spesiell videohilsen.

HYGGELIG GEST: Da Beyoncé (37) og Jay Z (49) vant pris under Brit Awards i går, benyttet de muligheten til å hylle hertuginne Meghan (37). Foto: Skjermdump fra Instagram / NTB Scanpix
HYGGELIG GEST: Da Beyoncé (37) og Jay Z (49) vant pris under Brit Awards i går, benyttet de muligheten til å hylle hertuginne Meghan (37). Foto: Skjermdump fra Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Beyoncé (37) og Jay Z (49) er sammensveiset på mange måter. Ikke bare giftet de seg i et storslagent bryllup i 2008, men i 2012 ble de også foreldre for første gang - da datteren Blue Ivy (7) kom til verden. I juni 2017 ble de også foreldre til tvillingene Sir og Rumi.

Og ikke nok med det: De står også på scenen sammen som duoen «The Carters», og har utgitt et album og en rekke låter sammen. I går ble de hyllet under Brit Awards, hvor de stakk av med prisen for «Årets internasjonale gruppe».

Det berømte ekteparet hadde imidlertid ikke mulighet til å delta på utdelingen som foregikk i London onsdag kveld, og valgte dermed heller å takke for prisen med en videohilsen.

Videoen inneholdt derimot en helt spesiell overraskelse - nemlig en hyllest til ingen ringere enn hertuginne Meghan (37).

- Vi bøyer oss

I takkevideoen har nemlig ekteparet gjenskapt en scene fra musikkvideoen til deres kjent sang «APES**T», hvor de står på hver sin side av et det berømte Mona Lisa-maleriet av Leonardo da Vinci.

I videohilsenen har de derimot sørget for en artig vri - nemlig ved å bytte ut Mona Lisas ansikt med hertuginne Meghans. På maleriet er hertuginnen utstyrt med et glitrende diadem og store perlesmykker.

- Tusen takk for til Brit Awards for denne utrolige æren. Dere har vært så støttende. Alt er kjærlighet, sier Beyoncé til kameraet, før ektemannen fortsetter humoristisk:

- Bare hyggelig, før de snur seg mot maleriet av hertuginnen.

MUSIKK-EKTEPAR: Beyoncé og Jay Z har vært gift i over 10 år. Foto: NTB Scanpix
MUSIKK-EKTEPAR: Beyoncé og Jay Z har vært gift i over 10 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernen publiserte senere et bilde av seansen på Instagram, hvor hun også benytter anledningen til å forklare bakgrunnen for at Meghan medvirker i videoen - samtidig som hun gratulerer hertugparet med barnet som er på vei.

- Til ære for Black History Month bøyer vi oss ned for en av våre «Melanated Monas», skrev hun, noe som forstås som en referanse til Meghans flerkulturelle bakgrunn.

Vis mer

- Gratulerer med graviditeten, vi ønsker deg så mye glede, fortsatte hun under innlegget.

Utroskapsrykter

Til tross for at det ser ut til at ekteparet Jay Z og Beyoncé lever livets glade dager for tiden, har de tidligere opplevd en rekke utfordringer i ekteskapet, og en periode svirret ryktene om at Jay Z hadde vært utro - og at samlivet deres hadde gått til grunne.

Med utgivelsen av kritikerroste «Lemonade» i 2016 klarte nemlig popdronningen å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen for utroskap.

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra Beyoncés låt «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay Z skal ha hatt en affære med.

Jay Z holdt lenge kortene tett til brystet, men i 2017 bekreftet han at han hadde vært utro, ifølge flere amerikanske medier.

Ekteparet har derimot slått tilbake mot bruddryktene gjentatte ganger. Skal man nå tro en kilde nær paret, var 2018 året der de endelig klarte å forsone seg med fortiden og dermed kunne begynne å se fremover.

- Det har vært et veldig spesielt år for hele familien. Beyoncé og Jay Z har elsket å være ute på turné og å tilbringe tid med fansen, sa en kilde til People i januar i år.

Vis mer

LES OGSÅ: Røper Beyoncés store svakhet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer