Ser du noe interessant, Hillary?

Hillary Clinton klarte ikke å ta øynene vekk fra Christina Aguilera. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Det ser ut som om Christina Aguileras nye kløft er så interessant at til og med den amerikanskeutenriksministeren Hillary Clinton bare måtte ta en ekstra titt.

Popstjernen har tidligere uttalt til bladet Lucky at hun elsker sin nye formfulle kropp.

- En av problemene jeg alltid slet med, var at jeg var for tynn. Så nå elsker jeg at jeg har større rumpe, og selvsagt elsker jeg å vise fram kløften min, sier Aguilera.

Den raske titten ble tatt da popstjernen ble hyllet for sitt frivillige arbeid som ambassadør for FNs World Food Program.

Under en seremoni, ledet av den tidligere presidentfruen, ble Aguilera, sammen med forretningsmagnat David Novak hyllet for sin innsats for å bekjempe sult verden over.

Til sammen, har Augilera og Nova samlet inn 115 millioner dollar for WFP, og dermed donert 460 millioner måltider til sultne barn verden rundt.

- Som en kvinne og mor, er jeg beæret over å ha mottatt denne prisen og få være med på arbeidet med å stoppe sult, sa Aguilera i følge WFPs hjemmeside.

«The Voice»-dommeren og Hillary Clinton skal ha kommet så godt overens at paret fikk kallenavnet «kløft buddies».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Nekter å besøke dødssyke besteforeldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer