Ser du én feil med dette bildet?

Dette bildet setter i gang spekulasjoner om Tom Cruise jukser på høyden.

BYGD OPP?: Har Tom Cruise oppbygde sko, som får han til å se høyere ut? Det er spekulasjonene etter premieren i London.  Foto: All Over Press
BYGD OPP?: Har Tom Cruise oppbygde sko, som får han til å se høyere ut? Det er spekulasjonene etter premieren i London. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tom Cruise er 170 cm høy, ifølge Huffingtonpost.com, mens Cameron Diaz er 175 cm på strømpelesten.

Men til tross for høydeforskjellen mellom de to superstjernene så de like høye ut på premieren av «Knight and Day» i London. Det hele blir ekstra mystisk av Diaz sine 10-12 cm høye hæler, som skulle plassert henne et lite hode over sin mannlige skuespillerkollega.


Det får kjendisnettstedet Huffingtonpost.com til å spekulere i hva som er Tom Cruises hemmelighet. Og svaret mener de finnes i skoene.

Cruise brukte nemlig selv nokså høyhælte sko på premieren, men nettstedet spekulerer også i at det er en ekstra hæl på innsiden av skuespillerens sko, som gir han et ekstra løft.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Blir Cruise-familien realitystjerner?