Ser du likheten?

Kongens elskerinne var 20 år forut for sin tid.

BLOMST 2: I musikkvideoen Crucified gjør svenskekongens elskerinne, Camilla Henemark, det samme. Foto: YouTube
BLOMST 2: I musikkvideoen Crucified gjør svenskekongens elskerinne, Camilla Henemark, det samme. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO: Onsdag viste Seher.no bildene av en svært lettkledd Rihanna (22), som er en del av heftet som følger med sangstjernens nye album «Loud».

På et av bildene stiller Rihanna opp tildekket med en blomst foran underlivet.

Dette er riktignok ikke banebrytende av den svært populære artisten. Camilla Henemark (46), som angivelig er svenskekongen, Carl Gustaf, sin elskerinne, gjorde nemlig det samme for nesten 20 år siden.

Detaljene rundt Henemarks forhold til kongen ble brettet ut i boken «Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken», en bok som har vakt stor oppsikt med sine avsløringer i hele Europa.

Henemark var en del av det populære bandet «Army of Lovers», som i 1991 ga ut musikkvideoen til låten «Crucified».

I videoen viser Camilla seg frem i en rekke dristige antrekk. Ett av antrekkene er en hvit kjole, med en rose som dekker foran skrittet - det samme som Rihanna nå gjør på sitt bilde.

Den angivelige elskerinnen spankulerer i tillegg veldig sakte forbi et maleri av kongen i videoen, mens hun titter forførerisk i kamera og synger «I'm crucified by my savior».

Et av bildene i platecoveret til Rihanna viser artisten på alle fire mens hun er toppløs. Men superstjernen fortalte nylig i et intervju at hun ikke ville tatt imot penger for å vise seg naken.

- Jeg har fått noen tilbud fra Playboy. De vil jo betale deg for å være naken på coveret. Men hvis jeg skal ta av meg klærne, så skal det være på en stilfull måte, og etter min egen vilje, ikke for en sjekk. Jeg ville ikke tatt noen sum for å gjøre det, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ville aldri kledd av meg for penger
LES OGSÅ: Er det et skjult budskap i denne videoen?

Se musikkvideoen her: