KOPIERTE MARILYN: Miley Cyrus kopierte skuespiller Marilyn Monroe i nytt Instagram-bilde, men beviste at hun er som alle andre unge jenter da hun skrev hun var misfornøyd med kvisen under øyet.   Foto: SipaUSA
KOPIERTE MARILYN: Miley Cyrus kopierte skuespiller Marilyn Monroe i nytt Instagram-bilde, men beviste at hun er som alle andre unge jenter da hun skrev hun var misfornøyd med kvisen under øyet. Foto: SipaUSA Vis mer

Ser du hvorfor Miley ikke liker dette bildet?

Miley Cyrus kopierte Marilyn Monroe, men én ting gikk galt.

Publisert

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (23) er vant til å sjokkere, og tirsdag viste hun nok en gang sin sexy side. Da delte hun et frekt sengebilde med fansen på sin Instagram-side.

Popstjernen så ut til å nettopp ha våknet og tok et bilde der hun ligger naken under lakenet. Det blonde håret og sensuelle poseringen ligner svært på en annen sexy stjerne - nemlig filmlegenden Marilyn Monroe.

Men selv om hun har millioner av fans er ikke Cyrus fornøyd med fotografiet.

- Kvise under øyet, skrev «Wrecking Ball»-stjernen under bildet som viser hennes usminkete ansikt.

FORBILDE: Miley tar etter sitt idol - filmlegenden Marilyn Monroe. Her er hun avbildet i filmen «Some like it hot» fra 1959.  Foto: Zuma Press
FORBILDE: Miley tar etter sitt idol - filmlegenden Marilyn Monroe. Her er hun avbildet i filmen «Some like it hot» fra 1959. Foto: Zuma Press Vis mer

Hun valgte altså likevel å dele bildet med fansen.

Får skryt for sminkefrie bilder

Flere stjerner har den siste tiden fått enorm oppmerksomhet for bilder uten sminke. Jennifer Lopez har blant annet delt flere sminkefrie bilder og fått skryt for sin naturlige skjønnhet. Også skuespillerne Salma Hayek og Sofia Vergara, og modellen Brooklyn Decker har vist seg uten sminke for fansen.

GIR UNGE STJERNER RÅD: Mandag var Miley Cyrus rådgiver på amerikanske «The Voice».  Foto: Xposure
GIR UNGE STJERNER RÅD: Mandag var Miley Cyrus rådgiver på amerikanske «The Voice». Foto: Xposure Vis mer

Sengebildet er langt fra det mest sjokkerende Miley har delt med fansen på sosiale medier. Samme dag publiserte hun et bilde av seg selv toppløs.

Det har hun også gjort tidligere, men Mileys forlovede, skuespilleren Liam Hemsworth (26), skal ha et ønske om at hun ikke deler fullt så mye fremover på sosiale medier.

Fant tilbake til eksen

I begynnelsen av januar kom nyheten om at 23-åringen og eks-forloveden Liam Hemsworth hadde feiret nyttårsaften sammen i Australia. En rekke bilder av eksene dukket opp i media og dermed blusset det også opp i kjærlighetsryktene mellom de to.

Bare et par uker senere ble Miley observert med forlovelsesringen hun fikk av Liam da han fridde til henne i 2012, og dermed spekuleres det også i om paret nå er klare for å gjøre alvor av bryllupet. De har foreløpig holdt en lav profil og har ikke diskutert forholdet offentlig.

Pimple under eye wtf

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

LES OGSÅ: Sjekk Mileys totalforandring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer