Kendall Jenner:

Ser du hvorfor bildet gikk viralt?

Får vill oppmerksomhet for nytt bilde.

BABY-BOOM: Kendall Jenners nye familiebilde får flere til å reagere. Foto: NTB Scanpix
BABY-BOOM: Kendall Jenners nye familiebilde får flere til å reagere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den berømte Kardashian-Jenner-klanen vokser i rekordfart, og nå har så å si alle familiemedlemmer bidratt til at familienavnet bæres videre.

Det er bare snakk om tid før Kim Kardashian West (38) og Kanye West (41) får sitt fjerde barn sammen, og i fjor ble Kris Jenner (63) bestemor hele tre ganger, da både Kylie Jenner (21), Khloé Kardashian (34) og Kim fikk barn.

Den eneste av reality-søsknene som foreløpig ikke har fått barn er 23 år gamle Kendall Jenner, som nylig bekreftet forholdet med basketballspiller Ben Simmons (22).

Humor

I et nytt innlegg på Instagram får supermodellen flere av sine 108 millioner følgere til å bryte ut i latter. På det første av to bilder, ser man hele familien samlet, hvor bare noen få er fraværende, og det er derfor en «haug» av unger på familiebildet.

På neste bilde står det «Graviditet i lufta. Meg: ».

Til teksten har Kendall lagt ved et bilde av en ukjent kvinne med solbriller og en plastpose over hodet. Dette har fått mange til å reagere med latter i kommentarfeltet.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Kim Kardashian har lagt ved tre emojier som ler så de gråter, mens venninnen Hailey Bieber (22) skriver:

- HAHAHA, særlig.

- LOL, skriver modellen Poppy Delevingne (32).

I skrivende stund har bildet fått over 4,2 millioner likerklikk, og kommentarene fortsetter å renne inn.

Det humoristiske bildet kan tolkes som at hun prøver å gardere seg mot graviditerer, som jo tilsynelatende foregår rundt henne hele tiden.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Forlovelsesdetaljer

Også tidligere denne måneden fikk 23-åringen nettet til å koke. Den gang på bakgrunn av et intervju med ELLE, hvor hun lettet på sløret om hvilke forventninger hun har, hvis kjæresten en dag skulle bestemme seg for å fri til henne.

Blant annet snakket Kendall om tanker rundt ringen, og at hun gjerne vil bli overrasket.

- Jeg elsker ideen om at mannen velger ut ringen selv og lar den være en pen ting som han har tenkt over, fortalte hun og fortsatte:

- Og følelsen av at han har hatt meg i tankene når han valgte den ut, for meg er det veldig romantisk.

Verner om forholdet

Samtidig som Kendall ønsker at sin kommende mann skal plukke ut ringen, er hun ikke fremmed for å ha en finger med i spillet selv også.

- Samtidig er jeg en sånn person som gjerne gir hint og sier at «Jeg gjerne vil ha noe sånn her», innrømmet hun.

Hun og Ben Simmons har det siste året vernet godt om forholdet, og holdt det så privat som mulig. Men i august i fjor tok Ben bladet fra munnen for første gang. Til The Daily Telegraph ga han nemlig en kommentar som flere tolket som en bekreftelse på at de er et par.

PRIVATE: Kendall og Ben skal ha vært et par i lengre tid, men har foreløpig holdt en svært lav profil. Her sammen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
PRIVATE: Kendall og Ben skal ha vært et par i lengre tid, men har foreløpig holdt en svært lav profil. Her sammen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På spørsmål om hvordan det gikk med han og Kendall, svarte han nemlig: «Det går kjempebra».

Ifølge Harper's Bazaar bekreftet også Kendall forholdet da hun besøkte «The Ellen Show» i februar. Da Ellen DeGeneres (61) spurte henne rett ut hvor lenge de hadde datet, svarte hun:

- En liten stund nå.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

LES OGSÅ: Harvard nekter for at stjernen har blitt akseptert som student

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer