Ser du hvilken skuespiller dette er sønnen til?

Scott Eastwood (30) går i farens fotspor.

SER DU LIKHETEN? Scott Eastwood (30) har gått i pappa Clints skuespillerfotspor. Her fra premieren av  «Suicide Squad» tidligere denne måneden. Foto: Rex Features
SER DU LIKHETEN? Scott Eastwood (30) har gått i pappa Clints skuespillerfotspor. Her fra premieren av «Suicide Squad» tidligere denne måneden. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

30-åringen er, som du kanskje har skjønt, sønnen til filmlegenden Clint Eastwood (86).

I likhet med faren har Scott Eastwood valgt seg et liv som skuespiller, og filmdebuterte i «Flags of our Fathers», som nettopp pappa Clint regisserte.

Siden har 30-åringen vært å se i alt fra sukkerdryppende romantisk drama («The Longest Ride») til skrekkfilm («Texas Chainsaw») og krigsaction («Fury»).

I tillegg var han øyegodteri i Taylor Swifts omstridte musikkvideo «Wildest Dreams» i fjor. Men mer om Swift senere.

Filmaktuell

I disse dager er Eastwood aktuell i stjernespekkede «Suicide Squad», som regisseres av David Ayer, samme mann som sto bak nevnte «Fury».

30-åringen har rollen som løytnant GQ Edwards, som ifølge Heavy er medlem av militærgjengen som følger Rick Flagg, spilt av Joel Kinnaman, overalt.

Men dem som håper på å se mye til Eastwood i storfilmen vil bli skuffet, spår nettstedet. Rollen skal nemlig ikke være veldig stor.

Saken fortsetter nedenfor.

Sa ja til Swift

Stor var imidlertid Eastwoods rolle i Taylor Swift-musikkvideoen «Wildest Dreams», der han spilte popstjernas flørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer