SKJØNNHET: Corinne Foxx, Jamie Foxx' datter, har både talent og utseende med seg. Foto: Scanpix
SKJØNNHET: Corinne Foxx, Jamie Foxx' datter, har både talent og utseende med seg. Foto: ScanpixVis mer

Ser du hvilken Oscar-vinner hun er datteren til?

Nå er vakre Corinne kåret til neste års Miss Golden Globe.

STOLT PAPPA: Corinne forteller at pappa Jamie Foxx fikk tårer i øynene da hun avslørte at hun har blitt kåret til årets Miss Golden Globe. Foto: Pa Photos
STOLT PAPPA: Corinne forteller at pappa Jamie Foxx fikk tårer i øynene da hun avslørte at hun har blitt kåret til årets Miss Golden Globe. Foto: Pa Photos Vis mer

SEOGHØR.NO: Hvert år kåres én Mr. og Miss Golden Globe i forkant av den kjente tilstelningen, som skal hjelpe til med å dele ut priser.

Tradisjonelt er det sønner og døtre av kjendiser som får æren – og slik ble det også i år.

Valget falt nemlig på skuespiller og modell Corinne Foxx (21), som er «Django Unchained»-stjerne Jamie Foxx' (47) datter.

– Jeg ble så glad! Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg bare hoppet rundt i huset i en time etter at jeg fikk vite det, sa den mørkhårede skjønnheten til People etter at nyheten ble sluppet. 

Hun delte også med nettstedet hvordan hennes Oscar-vinnende far reagerte.

Saken fortsetter under bildet.


– Pappa er ganske følsom. Han vil ikke innrømme det, men han hadde tårer i øynene når jeg fortalte det og han er så glad for at jeg har min egen greie nå, avslørte Corinne.

Tidligere har datteren til Bruce Willis and (60) Demi Moore (53), Rumer Willis (27), fått æren å være Miss Golden Globe.

Det har også Sosie Bacon (23), datteren til Kevin Bacon (57) og Kyra Sedgwick (50).
 

Dater Katie Holmes i skjul

 

Det er selvfølgelig ikke første gang Foxx' slekten har skapt overskrifter.

Mest nylig har det vært Jamies påståtte forhold med Tom Cruises (53) eks-kone, Kate Holmes (36), som har fått mye oppmerksomhet.

Duoen skal visstnok gjøre alt de kan for å tilbringe tid sammen – selv om det byr på utfordringer ettersom de befinner seg på ulike plasser i landet med jobbene sine.

I september dro Holmes fra New York for å besøke Foxx i Las Vegas, mens hun sendte datteren Suri (9) til Los Angeles med en barnepike. Det skriver UsWeekly.

- Katie er så forelsket. Jeg vet ikke om han dater andre kvinner, men hun dater ikke andre menn. Hun bryr seg kun om ham, sier nettstedets kilde.

TREKANTDRAMA?: Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner. Her er de alle tre sammen på en amerikansk fotballkamp i 2006. Foto: REUTERS
TREKANTDRAMA?: Jamie Foxx og Tom Cruise er gamle venner. Her er de alle tre sammen på en amerikansk fotballkamp i 2006. Foto: REUTERS Vis mer


LES OGSÅ: Avslører at han slet med store psykiske problemer