LITEN HJERTEKNUSER: Lille Rockwell kom til verden via surrogat i slutten av august. Mamma Lucy Liu delte dette bildet på Instagram i begynnelsen av november.  Foto: Lucy Liu/Instagram
LITEN HJERTEKNUSER: Lille Rockwell kom til verden via surrogat i slutten av august. Mamma Lucy Liu delte dette bildet på Instagram i begynnelsen av november. Foto: Lucy Liu/InstagramVis mer

Ser du hvilken kjendis som er mammaen?

Lucy Liu verner godt om privatlivet, men den stolte moren delte søtt babybilde med fansen.

SEOGHØR.NO: I august ble Lucy Liu (46) mamma for første gang, da sønnen Rockwell kom til verden via surrogatmor. Det er svært sjeldent «Charlie's Angels»-stjernen deler av privatlivet med fansen, men den stolte moren klarte ikke å dy seg. Mandag publiserte hun et bilde av den søte smårollingen på Instagram.

- Humør #Rockwell, skrev hun under bildet.

Tidligere har Liu delt to bilder av babyen.

- Jeg vil gjerne introdusere den nye lille mannen i livet mitt, min sønn Rockwell Lloyd Liu. Jeg er forelsket, skrev skuespilleren på Instagram i august.

Introducing the new little man in my life, my son Rockwell Lloyd Liu. In ❤️!

Et bilde publisert av Lucy Liu (@lucyliu)

Hemmelig sivilstatus

Fordi 46-åringen verner så godt om privatlivet, er det noe uklart om hun for tiden har kjæreste. «Elementary»-stjernen ble sist koblet til den israelske milliardæren Noam Gottesman. Hun skal også ha hatt en flørt med skuespiller Will McCormack.

I 2010 åpnet Liu seg til USA Today om at hun ikke hadde noe hastverk med å få barn.

- Jeg har ikke satt meg et tidspunkt hvor jeg må slå meg til ro. Noen kastet ut batteriet mitt i den biologiske klokken, fleipet hun.

ALENEMOR: Det er ukjent om Lucy Liu har en mann i livet sitt for øyeblikket og flere medier rapporterer at stjernen vil oppdra sønnen på egenhånd.  Foto: SipaUSA
ALENEMOR: Det er ukjent om Lucy Liu har en mann i livet sitt for øyeblikket og flere medier rapporterer at stjernen vil oppdra sønnen på egenhånd. Foto: SipaUSA Vis mer

- Jeg har aldri følt at det er for tidlig eller for sent for noe som helst. Jeg tror aldri at den tradisjonelle måten å gjøre ting på er noe for meg, for jeg har aldri hatt et tradisjonelt liv, utdypet hun, ifølge nettstedet.

Flere kjendiser har valgt å få barn via surrogat. «Grey's Anatomy»-stjernen Ellen Pompeo fikk i fjor en datter ved hjelp av surrogatmor. TV-stjerne Sarah Jessica Parker, fotballspiller Christiano Ronaldo, sanger Elton John og skuespiller Nicole Kidman har alle fått barn ved hjelp av surrogati.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke få flere barn