Ser du hvem sin sønn som melder været?

- Jeg er ikke innblandet i det hele tatt, sier Kristen Gislefoss.

SE, SÅ LIK: Kristian Gislefoss, sønnen til mer kjente Kristen Gislefoss, debuterte mandag som værmelder for NRK Nyheter. Foto: NRK
SE, SÅ LIK: Kristian Gislefoss, sønnen til mer kjente Kristen Gislefoss, debuterte mandag som værmelder for NRK Nyheter. Foto: NRK Vis mer
Se Kristian Gislefoss' debut på NRK nyheter mandagen som var nederst i saken!

SEHER.NO: Kristen Gislefoss (56) har et kjent navn både i væranmelderkretser og blant norske TV-seere. I en årrekke har meteorologveteranen nemlig vært fast innslag som værmelder i NRK. Det som ikke er like kjent er at sønnen hans har gått i samme baner.

I 2009 begynte nemlig Kristian Gislefoss (30) - som sønnen heter - å jobbe for Meteorologisk Institutt i Oslo. Før det jobbet han halvannet år på Meteorologisk Institutt i Tromsø.

Han har vært å se både NRK Østlandssendingen og NRK Sørlandet, men mandag debuterte han på NRK Nyheter. Kristen Gislefoss selv bedyrer at han ikke har brukt så mye energi på følge sønnen på TV.

- Jeg har ikke sett ham så mye på skjermen, men det jeg har sett er bra det, sier han til Seher.no.
 
At Kristen er en folkekjær meteorolog her i Norge, er det nok få som er uenig i. Men om hans 30 år gamle sønn utvikler seg til å bli det samme - det gjenstår å se. Kristen selv er klar på at ikke har gitt mange råd til sønnen opp gjennom årene.

- Nei, det har jeg ikke. Opplæringen er det NRK som har stått for. Jeg har ikke vært innblandet i det hele tatt, sier han.

Det har torsdag ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Kristian Gislefoss. Men til NRK har han tidligere uttalt at han tross alt ikke er alene om å gå i samme fotspor som far.

- Det er jo litt spesielt at vi har valgt samme yrke, men vi har flere på huset som har gjort det samme, har unge Gislefoss tidligere sagt til statskanalen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har et avslappet forhold til kroppen min  

Her kan du se Kristian Gislefoss' debut på NRK nyheter mandagen som var: