Ser du hvem hun er i slekt med?

21-åringen følger i superstjernesøstrenes fotspor.

OLSEN-SØSTER: Elizabeth Olsen (21) er lillesøster av stjernetvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen.  Foto: All Over Press
OLSEN-SØSTER: Elizabeth Olsen (21) er lillesøster av stjernetvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Kjendistvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen (24) er blant de rikeste unge stjernene i Hollywood, og har en formue på flere milliarder kroner takket være sitt produksjonsselskap, mote-imperie, samt skuespillerjobbingen.

Tvillingene startet sin karriere som småbarn i komiserien «Under samme tak», og har rukket å bli noen av de mektigste ungdommene i underholdningsbransjen.

Nå ser det imidlertid ut til at en «ny» Olsen er i ferd med å gjøre sitt inntog i Hollywood, skriver People

21 år gamle Elizabeth Olsen er lillesøster av Ashely og Mary-Kate, og har tidligere medvirket i flere av stjernesøsknenes filmer. 

- Noen ganger hadde jeg noen setninger, andre ganger bare satt jeg på en stol, sier Elizabeth om rollene.

I år har 21-åringen tatt steget ut av tvillingenes skygge, og har en sentral rolle i to store filmproduksjoner, som blir vist under årets Sundance festival.

Elizabeth, som er tre år yngre enn Ashley og Mary-Kate, studerte skuespill på videregående, og tok deretter videreutdannelse ved New York-universitetet Tisch School of the Arts. Kort tid etter dette fikk hun roller i de to uavhengige filmene - «Silent House» og «Martha Marcy May Marlene», som hun får strålende kritikk for.

Olsen hevder imidlertid at satsningen på uavhengige filmer ikke er for å skille seg ut fra filmstjernesøsknene.

- Jeg har ikke prøvd å forme karrieren min på noen måte. Du kan ikke gjette deg frem til hvordan ting vil bli, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Milliardærtvillingenes pappa konkurs