Kjendisbarn

Ser du hvem hun er datteren til?

Allerede som barn var hun prikk lik sin verdensberømte far.

KJENDISBARN: Da hennes verdenskjente far giftet seg i 2011, var denne jenta brudepike. Mange mener hun er som nsytt ut av nesen på faren. Foto: Alan Davidson / REX / NTB
KJENDISBARN: Da hennes verdenskjente far giftet seg i 2011, var denne jenta brudepike. Mange mener hun er som nsytt ut av nesen på faren. Foto: Alan Davidson / REX / NTB Vis mer
Publisert

Da hennes verdenskjente far giftet seg for tredje gang i 2011, var denne jenta brudepike, med blomsterkrans, blomsterkurv og pen kjole. Den da syv år gamle brudepiken var tydelig preget av stundens alvor da hun ankom rådhuset der faren sa ja til sin nye kone.

Vår unge venninne lyder navnet Beatrice, og etternavnet har hun etter sin far, en av verdens mest kjente personer.

Datteren til Vålerenga-trener Dag Eilev Fagermo, Anne Fagermo og Endre Olsens duett rørte mentor Espen Lind. Video: «The Voice»/TV 2 Vis mer

Omstridt ekteskap

Det vakte oppstuss da moren og faren giftet seg i 2002. Moren var tidligere modell og aktivist, og hadde gjort seg bemerket i britisk presse, også gjennom en trafikkulykke.

I 2003 ble Beatrice født, og fikk dermed fire halvsøsken som alle var voksne.

Men lykken skulle ikke bli langvarig for moren og faren. Allerede tre år etter bryllupet ble de separert, og i 2008 gjennomgikk de en opprivende skilsmisse som siden endte i retten.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 22 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

Første kone

Vår unge venninnes far giftet seg første gang i flower power-året 1969. Selv stilte han til vielsen i tidsriktig rockefrisyre, og kona i gul kåpe på en litt ruskete dag. Kona var fotograf og musiker, og paret var gift frem til 1969. Da han ble enkemann, og han uttalte senere at han «gråt i et helt år».

En av parets barn har profilert seg, kanskje ikke i like stor grad som faren, men ikke langt unna. Navnet hennes er en egen merkevare, som er å finne i eksklusive forretninger verden over.

Ser man på vår unge venninnes mor, har hun ikke giftet seg på nytt. Hun er kjent som dyrevernsaktivist og talsperson for vegetarkosthold, og mange mente hun var en lykkejeger etter det korte ekteskapet, som etter skilsmisseoppgjøret ga henne det man kan kalle en romslig økonomi.

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

Etter skilsmissen skal hun ha hevdet at det vanskelig å være gift, ettersom paret fortsatte å bo i samme hus som ekskona hadde bodd i, og at mannen hadde et alter der han dyrket sin avdøde kone.

Har du skjønt hvem vi sikter til?

Ikke? La oss ta et par hint til.

Ikke i pappas fotspor

Vår unge venninne har studert på prestisjeuniversitetet Cambridge, og selv om lite har vært skrevet om henne, hevder enkelte at planen hennes er å bli marinbiolog.

Hun går dermed ikke i sin fars fotspor, ettersom han er musiker og komponist, og kjent som det fjerde medlemmet i et av verdens kanskje aller mest berømte kvartetter.

Abel Tesfaye, for mange bedre kjent som «The Weeknd» og datteren til Johnny Depp, Lily-Rose Depp, har hovedrollene i serien «The Idol». Video: Rød Løper/HBO Max Vis mer

Vi snakker selvsagt om …

Paul McCartney (81) og hans datter Beatrice McCartney (19).

MIND THE GAP: Pappa Paul hjelper datteren Beatrice ut av bilden i bryllupet sitt i 2011. I 2023 er Beatrice blitt 20 år. Foto: Murray Sanders / ANL / REX / NTB
MIND THE GAP: Pappa Paul hjelper datteren Beatrice ut av bilden i bryllupet sitt i 2011. I 2023 er Beatrice blitt 20 år. Foto: Murray Sanders / ANL / REX / NTB Vis mer

Rik etter skilsmissen

Beatles-medlemmet Paul var gift med Heather Mills i seks år, og etter skilsmissen, ble Mills tilkjent rundt 240 millioner kroner fra Beatles-medlemmet. Datteren Beatrice har gjennom hele oppveksten fått rundt 350 tusen kroner av faren i året, for å dekke blant annet utdannelse.

Mills var fornøyd etter kjennelsen, selv om hun hadde bedt om fem ganger så mye:

- Jeg er så glad det er over, sa Mills til journalistene.

- Det ble et utrolig utfall til slutt, for å sikre min og Beatrice' fremtid og alle de veldedige organisasjonen jeg har planer om å hjelpe.

Brystkreft

Paul McCartneys første kone Lina døde av brystkreft i 1998, og de to samarbeidet også om bandet Wings. Datteren Stella McCartney har gjort det stort som klesdesigner.

Paul er i dag gift med amerikanske Nancy Shevell.

Beatrice, som i 2023 er 20 år, holder en lav profil, og har etter hva vi kan se ingen kontoer på sosiale medier. Heller ikke på morens Instagram har vi greid å finne bilde av Beatrice, blant veganske oppskrifter og promotering av dyrs rettigheter.

Et googlesøk etter Beatrice viser derimot en ung dame med kort hår, ikke ulikt frisyren faren hennes hadde på 60-tallet, og med pappas karakteristiske øyne.

Denne saken ble først publisert på KK.no

FØRSTE DATE: Ungkar Amadou Secka tar med seg Sara Berge Holmberg på date i «Ungkaren», og det kan først se ut som vi skal få sesongens første kyss. Reporter: Kine Falch. Video: Celina Morken / TV Norge Vis mer

LES OGSÅ: «Umulig at du er 58 år gammel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer