Kjendisbarn

Ser du hvem han er sønnen til?

Faren er en av de aller største Hollywood-stjernene – og moren er helsvensk. Finn ut hvem!

KJENDISBARN: Han er sønn av en av Hollywoods største skuespillere og komikere, og hver sommer ferierer han på hytta i Sverige, og møter sine svenske slektninger. Foto: Broadimage / REX / NTB
KJENDISBARN: Han er sønn av en av Hollywoods største skuespillere og komikere, og hver sommer ferierer han på hytta i Sverige, og møter sine svenske slektninger. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da faren hans tok imot humorprisen The Mark Twain Award i 2011, var ikke hans svenske kone den første han takket, og det til tross for at hun satt i publikum. Faktisk takket han først sine to ekskoner, Donna og Julie:

- Donna. Vi var altfor unge, sa han blant annet, og røpet at han var blitt forlatt av kone nummer to.

KASTET KLÆRNE: Skuespiller Emma Stone gjestet humorprogrammet «Saturday Night Live», der en av sketsjene fikk mye oppmerksomhet. Video: NBC / Rød Løper Vis mer

Da turen endelig kom til hans svenske kone Viveca, takket han henne for et nydelig liv sammen, og for å ha gitt dem tre vakre sønner:

- Men jeg er nødt til å si, noen ganger er du ganske frekk i kjeften, sa han fra scenen, til stor latter fra salen.

- Du er stor i kjeften, og du liker å bruke den. Men jeg skal si deg en ting, i kveld er min kveld! Jeg elsker deg, men jeg er skikkelig lei av den frekke kjeften din. Skjønner du? sa han og skrudde seg opp til et skrikende nivå:

- Hører du hva jeg sier? Og se på meg når jeg snakker til deg!

Man skulle tro at Viveca dermed ville blitt rasende, men det hører med til historien at hun spilte med, og helt tydelig er vant med at hennes komikerektemann inkluderer henne i scenematerialet sitt.

DRØM OPPFYLT: Se Petter Stordalen debutere som skuespiller i «Solsidan». Video: TV 2 / C More / Rød Løper Vis mer

Tre sønner

Selv er Viveca fra Askim utenfor Göteborg, og er skuespiller og producer. Hun giftet seg med vår Hollywood-venn i år 2000, og paret har tre sønner, alle med helsvenske navn: Magnus, Mathias og Axel. Morens etternavn er Paulin, som sønnene også har til mellomnavn.

Familien bor i Los Angeles og New York, men har sommerhus i Sverige, mellom Mariefred og Gnesta i nærheten av Stockholm.

Vår venn på bildet er den eldste i søskenflokken. Han ble født i 2004, og i likhet med sin far har han gått til filmen.

Han har vært å se i filmer som «Anchorman 2: The Legend Continues» og «If You Build The House», «They Will Come». Faren på sin side har hatt fått folk til å le seg skakke i filmer som «Elf», «Anchorman» og «Eurovision: The story of Fire Saga».

SVENSK FAMILIE: Komiker Will Ferrell på premieren av filmen «Daddy's home» i 2017, sammen med kona Viveca Paulin og sønnene Magnus Paulin Ferrell, Mattias Paulin Ferrell og Axel Paulin Ferrell. Foto: Broadimage / REX / NTB
SVENSK FAMILIE: Komiker Will Ferrell på premieren av filmen «Daddy's home» i 2017, sammen med kona Viveca Paulin og sønnene Magnus Paulin Ferrell, Mattias Paulin Ferrell og Axel Paulin Ferrell. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer

– Skremt av svenske fedre

Vi snakker selvsagt om … Will Ferrell (56), og hans eldste sønn Magnus Paulin Ferrell (19)! Gjennom samlivet med Viveca Paulin (54) har verdensstjernen fått et nært forhold til Sverige, og i et intervju med Expressen i 2016 beskrev han svenske menn på følgende måte:

- Svenske fedre er veldig skremmende. De er fullstendig likegyldige og kjekker seg ikke. De er bare gjennmomsympatiske og sier: «Ikke noe problem, jeg kan bygge et hus og lage en gourmetmiddag». Jeg har aldri truffet noen menn som kan alt så bra, og etterpå bare sier: «Ja ja, det er ikke noe spesielt med det». Selv kan jeg ikke henge opp et bilde eller sette opp juletreet, så svenske menn er veldig imponerende.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Nå svirrer ryktene