Kjendissønn

Ser du hvem han er sønnen til?

Han har arvet mammas musikktalent og pappas utseende.

SIN FARS SØNN: Han har arvet morens musikalske talent - og farens utseende. Foto: Skjermdump fra Instagram / deaconphillippe
SIN FARS SØNN: Han har arvet morens musikalske talent - og farens utseende. Foto: Skjermdump fra Instagram / deaconphillippe Vis mer
Publisert

At foreldre er stolte av sine barn er mer regelen enn unntaket, og for kjendiser kan det være fristende å bruke sine kanaler og kontakter til å hjelpe avkommet med karrieren.

Om denne karen i det hele tatt trengte foreldrenes hjelp er uvisst, for sin unge alder til tross er han allerede et navn på den amerikanske musikkhimmelen.

Moren har uansett ikke vært sen om å dele sønnens musikalske fremganger, og i et innlegg på Instagram går hun til det skritt ved å oppfordre sønnen til å starte et mor og sønn-band med henne.

Det er kanskje ikke helt tatt ut fra løse luften, for moren har selv et musikalsk talent, og har fått en Oscar for sin tolkning av en av countrymusikkens store stjerne.

Mer lik pappa

KK skriver iblant om kjendisbarn og deres foreldre, ofte med utgangspunkt i at eplet ikke falt langt fra stammen, sånn utseendemessig. Så også for denne karen. Men for vår unge venn er det ikke først og fremst mamma han har arvet utseendet etter.

Ser man på gamle bilder av faren, er det snarere ham den unge musikeren ligner på. Moren og faren møttes på filminnspilling på 90-tallet, og moren har siden blitt en stjerne av supernova-format.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer