Kjendissønner

Ser du hvem faren hans er?

Eplet faller sannelig ikke langt fra stammen.

OPP AV DAGE? Han har ikke gått i pappas fotspor, men har uten tvil arvet utseendet til sin kjente far. Foto: Faksimile Instgram
OPP AV DAGE? Han har ikke gått i pappas fotspor, men har uten tvil arvet utseendet til sin kjente far. Foto: Faksimile Instgram Vis mer
Publisert

Stadig ser man i sosiale medier at barna til kjendiser har prøvd seg i samme yrke som mamma eller pappa. Andre ganger slås man av hvor langt eplet faktisk har falt fra stammen.

To som har trasket – om ikke i sin kjente fars fotspor, så hvert fall i nærheten av den opptråkkede sti, er brødrene Dylan og Paris.

AKTUELL: Datteren til Pia Tjelta - Sofia Tjelta - figurerer i ny Viaplay-serie, Delete Me. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Kvinnebedårer

Faren deres er irsk skuespiller, filmprodusent og miljøaktivist. Den som er fan av britisk spionaction fra sent 90-tall og tidlig 20-tall, vil huske ham fra lerretet – i pikant replikkutveksling med og ofte om kvinner.

Også den som lot seg rive med av herremannens inderlige sangglede på en gresk halvøy på sent 20-tall, vil vite hvem vi snakker om.

Går vi enda lenger tilbake hadde han en egen TV-serie gjennom 80-tallet, og den som ikke benket seg for spenningens skyld, gjorde det ganske sikkert for hvitsnipperens alltid ironiske kommentarer i enhver krevende situasjon.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 20 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

Gift med enke

Men livet på den røde løper hører bare premierene til. Der imellom er det et liv som skal leves. I 1980 giftet vår venn seg med australske Cassandra Harris. Hun var enke, og han adopterte etterhvert hennes to barn.

Sammen fikk paret sønnen Sean, som skulle ende opp med å gå i farens fotspor, og har vært å se i et tjuetalls filmer.

SØNN: Eldstesønnen Sean har gått til filmen, som sin far. Her et bilde fra 2003. Hans to yngre halvbrødre har valgt en modellkarriere. Foto: NTB
SØNN: Eldstesønnen Sean har gått til filmen, som sin far. Her et bilde fra 2003. Hans to yngre halvbrødre har valgt en modellkarriere. Foto: NTB Vis mer

Kona døde

I 1991 skulle mannen vi er ute etter bli enkemann, da Cassandra døde av kreft. Tre år senere møtte han den amerikanske journalisten Keely Shaye Smith. Paret giftet seg i 2001 og fikk etterhvert sønnene Paris og Dylan, førstnevnte som altså har en slående likhet med pappa.

Har du gjettet hvem vi sikter til? Mannen vi er ute er selvsagt …

Pierce Brosnan!

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

Modeller

Pierce Brosnan og Keely Shaye Smith feiret nylig 20 års bryllupsdag. Keely er en kjent TV-presentatør i USA, og i tillegg til sitt eget journalistiske virke har hun stadig vært å se på premierene til Pierce.

FESTFINE: Pierce Brosnan og Keely Shaye Smith på Golden Globe Awards i 2020. Foto: NTB
FESTFINE: Pierce Brosnan og Keely Shaye Smith på Golden Globe Awards i 2020. Foto: NTB Vis mer

Paret har flere hus rundt i verden, blant annet på Hawaii, og Pierce kan ikke få fullrost kona på Instagram, hvor han har halvannen million følgere.

Men det har heller ikke manglet på dramatikk. I 2015 brant hjemmet deres i Malibu. Til alt hell ble ingen skadet, men Brosnans Aston Martin V12 Vanquish, samme bil som han kjørte i James Bond, gikk tapt da garasjen og rommene over tok fyr.

FYR OG FLAMME: Pierce Brosnan med en Aston Martin V12 Vanquish i 2002, i forbindelse med innspillingen av James Bond. Også privat hadde Brosnan den samme modellen, men bilen gikk tapt i en brann i familiens hus i 2015. Foto: NTB
FYR OG FLAMME: Pierce Brosnan med en Aston Martin V12 Vanquish i 2002, i forbindelse med innspillingen av James Bond. Også privat hadde Brosnan den samme modellen, men bilen gikk tapt i en brann i familiens hus i 2015. Foto: NTB Vis mer

Modellsønner

Parets to sønner ble født med få års mellomrom mens pappa var på høyden av sin skuespillerkarriere, og i dag har begge sønnene skapt seg en karriere – som fotomodeller!

Yngstemann Paris debuterte foran kamera i 2017 og har blant annet jobbet for Ralph Lauren og Fendi, og vært på forsiden av Vman og GQ Magazine.

Og pappa Pierce er ikke sen om å skryte av poden:

Paris dukker også opp i filmdatabasen IMDb, men da i rollen som Golden Globe ambassadør, og ikke som skuespiller, som sin far. Men ser man far og sønn sammen er det ikke vanskelig å skjønne hvem Paris har arvet utseendet etter.

«Engleaktig»

Også storebror Dylan har gjort seg svært bemerket som modell. Vogue beskriver ansiktet hans som «engleaktig» og han har vært å se i alt fra Dolce&Gabbana og Moschino, til Ralph Laurent og YSL.

Heller ikke når det kommer til Dylan er pappa Pierce sen om å dele sønnens fremganger foran kamera:

De to modell-brødrene har også blitt avbildet sammen, blant annet i cmagazine, og det var en stolt pappa som hadde med seg de to sønnene under Golden Globes i 2020.

SOM FAR: så sønn. Det er lett å se hvor Joseph Banea sine gener stammer fra. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kjendissønn vekker oppsikt på nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer