Kjendisbarn

Ser du hvem faren deres er?

De har ett åpenbart fellestrekk.

KJENDISBARN: De to søsknene har en tredje søster, som også deler fellestrekket med deres kjente far. Her fra en Ralph Lauren-visning i 2022. Foto: AP / Chris Pizzello / NTB
KJENDISBARN: De to søsknene har en tredje søster, som også deler fellestrekket med deres kjente far. Her fra en Ralph Lauren-visning i 2022. Foto: AP / Chris Pizzello / NTB Vis mer
Publisert

Da disse damenes far ble født på Manhattan i New York i 1946, ante foreldrene ingenting om at sønnen skulle komme til å få en stjernebestrødd karriere, med to Oscar-nominasjoner og egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Faren hans var frisør, moren astrolog, og selv gikk han på High School i Philadelphia, før han et par år etter militæret studerte drama på universitetet i Miami.

Etter endte studier forsøkte han og kjæresten Sasha Czack å livnære seg som skuespillere, og tok ekstrajobber for å tjene til livets opphold. Hun som servitrise, han blant annet som renholder i en dyrepark.

POSTERBOY: Kristian Kjelling var lenge en av landets beste håndballspillere. På Oslo Runway dukket han opp for å backe datteren sin som skulle gå catwalk for første gang. Video: Nora Skavhaug/Rød Løper Vis mer

Paret fikk i 1973 en sønn, og siden en til. Den eldste sønnen skulle gå i foreldrenes fotspor, og spilte faktisk i to filmer sammen med sin etter hvert verdenskjente far. Men tragedien skulle ramme familien.

Da den eldste sønnen, som lød navnet Sage, var 36 år, ble han funnet død hjemme. Dødsårsaken var arteriosklerose, som førte til hjerteinfarkt.

Gift tre ganger

Mannen vi er ute etter har giftet seg tre ganger, og har to barnekull. To sønner fra første ekteskap, og tre døtre fra det siste med den tidligere modellen Jennifer Flavin. Sistnevnte ekteskap har vært til tider turbulent, blant annet med påstander om utroskap og barn utenfor ekteskapet.

I august 2022 søkte Flavin om skilsmisse, etter 25 år ekteskap, men en måned senere kunngjorde paret at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Abel Tesfaye, for mange bedre kjent som «The Weeknd» og datteren til Johnny Depp, Lily-Rose Depp, har hovedrollene i HBO-serien «The Idol». Video: Rød Løper/HBO Max Vis mer

At den aktuelle mannen skulle bli skuespiller var kanskje ikke helt opplagt. Grunnet komplikasjoner under fødselen kom han til verden med lammelser i deler av ansiktet, noe som ga ham en karakteristisk måte å snakke på. Som liten ble han mobbet for talefeilen, og for å kompensere begynte han å trene flittig og bygge muskler.

Og det nettopp musklene som senere skulle bli hans varemerke. Etter å ha holdt på å gi opp skuespillerkarrieren, ble han i 1972 oppdaget mens han sto på scenen i en teaterrolle, og han begynte nå å få oppdrag.

Og så, i 1975, gikk han på et sportsarrangement som skulle komme til å endre livet. Etter å ha sett Muhammad Ali bokse mot Chuck Wepner, gikk han hjem og skrev et manus, som han senere presenterte for flere filmstudioer, og han krevde å selv spille hovedrollen.

Resten er historie. Filmen fikk i 1976 ti Oscar-nominasjoner, og tok hjem tre av statuettene, for beste film, beste regi og beste klipp.

Datteren til Vålerenga-trener Dag Eilev Fagermo, Anne Fagermo og Endre Olsens duett rørte mentor Espen Lind. Video: «The Voice»/TV 2 Vis mer

Har du skjønt hvem vi snakker om? Ikke?

Hva om vi røper kone nummer to het Brigitte Nielsen, og at rollefiguren heter Balboa til etternavn?

Vi snakker selvsagt om Sylvester Stallone (77), og døtrene hans Sistine (25) og Sophia (27).

VELKLEDD GJENG: Sylvester Stallone, med kona Jennifer Flavin (t.v.) og døtrene Sistine Stallone og Sophia Stallone. Her fra Ralph Laurens visning for våren 2023. Foto: AP / Chris Pizzello / NTB
VELKLEDD GJENG: Sylvester Stallone, med kona Jennifer Flavin (t.v.) og døtrene Sistine Stallone og Sophia Stallone. Her fra Ralph Laurens visning for våren 2023. Foto: AP / Chris Pizzello / NTB Vis mer

Sylvester Stallone fikk sitt gjennombrudd med filmen «Rocky», og hans tre døtre har allerede rukket å gjøre seg bemerket.

Under den 75. Golden Globe Awards i 2018 ble alle tre utnevnt til Golden Globe Ambassadører. Og alle tre har de arvet et særtrekk etter faren: der moren har grønne øyne, har døtrene alle tre fått pappas karakteristiske mørkebrune.

– Vil ikke bli skuespiller

Den midterste datteren Sistine Stallone er modell og har studert kommunikasjon. Til tross for et par mindre roller, ga ikke film mersmak:

- Jeg tror ikke jeg kunne vært skuespiller, sa hun i et intervju med The Hollywood Reporter.

- Jeg er bedre som modell, for da trenger jeg ikke å snakke. Å være skuespiller er noe du er født med. Moren min er modell. Jeg har drømt om å være modell siden jeg var liten.

UUUPS: North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sendte live på sin TikTok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Storesøster Sophia ble født i 1997, og i tillegg til å være modell har hun studert film og entreprenørskap ved University of Southern California. I et intervju med The Hollywood Reporter i 2017, fortalte hun om sitt ønske om å jobbe med mote, og hvorfor heller ikke hun vil bli skuespiller:

- Før elsket jeg teater og ville bli skuespiller. Men så så jeg industriens bakside, og ville ikke være en del av det. Du må være en spesiell type for å være skuespiller i Hollywood. Med lange dager og mange avslag. Ingenting er opp til deg selv.

Sophia har vært dommer for programmet «Project runway», og driver en bokklubb på Instagram, skriver Insider.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

I pappas fotspor

Den yngste datteren Scarlet (21) er også modell. På ungdomsskolen hevdet hun seg innen friidrett. Hun ble imidlertid født med hjertefeil, og like før jul i 2012 gjennomgikk hun en hjerteoperasjon.

I et intervju med Paris Match magazine, sitert videre av Hello Magazine, har hun tidligere sagt:

- Jeg tenker på hjertet mitt hver dag. Jeg spiser veldig sunt, og når jeg blir mer trett enn vanlig, må jeg være veldig forsiktig med sportslig aktivitet.

I motsetning til sine søstre har Scarlet valgt å gå til filmen. Da hun deltok i søstrenes podkast «Unwaxed» fortalte hun om sin rolle i farens film «Tulsa King»:

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

- Jeg har ønsket å bli skuespiller hele livet og bare bestemte meg for det. Helt siden jeg var 14 skrev jeg bak i boken min: «Jeg skal spille i en film med faren min».

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Om nakenscenen: - Var hysterisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer