Kjendisbarn

Ser du hvem faren deres er?

De har ett åpenbart fellestrekk.

KJENDISBARN: De to søsknene har en tredje søster, som også deler fellestrekket med deres kjente far. Her fra en Ralph Lauren-visning i 2022. Foto: AP/Chris Pizzello/NTB
KJENDISBARN: De to søsknene har en tredje søster, som også deler fellestrekket med deres kjente far. Her fra en Ralph Lauren-visning i 2022. Foto: AP/Chris Pizzello/NTB Vis mer
Publisert

Da disse damenes far ble født på Manhattan i New York i 1946, ante foreldrene ingenting om at sønnen skulle komme til å få en stjernebestrødd karriere, med to Oscar-nominasjoner og egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Faren hans var frisør, moren astrolog, og selv gikk han på High School i Philadelphia, før han et par år etter militæret studerte drama på universitetet i Miami.

Etter endte studier forsøkte han og kjæresten Sasha Czack å livnære seg som skuespillere, og tok ekstrajobber for å tjene til livets opphold. Hun som servitrise, han blant annet som renholder i en dyrepark.

Paret fikk i 1973 en sønn, og siden en til. Den eldste sønnen skulle gå i foreldrenes fotspor, og spilte faktisk i to filmer sammen med sin etter hvert verdenskjente far.

Men tragedien skulle ramme familien.

Da den eldste sønnen, som lød navnet Sage, var 36 år, ble han funnet død hjemme. Dødsårsaken var arteriosklerose, som førte til hjerteinfarkt.

Gift tre ganger

Mannen vi er ute etter har giftet seg tre ganger, og har to barnekull. To sønner fra første ekteskap, og tre døtre fra det siste med den tidligere modellen Jennifer Flavin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer