Ser du hvem dette sjarmtrollet er?

I dag er han en av verdens hotteste sangere. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ungpikeidol Justin Bieber (18) har smeltet mangt et pikehjerte verden over med sin funky fløyelsstemme og sjarmerende dådyrøyne.

Men det er ikke bare etter han entret kjendisverden i 2008 at han har visst hvordan han skal sjarmere det motsatte kjønn - som liten gutt hjemme i Canada var det få som ikke trakk litt ekstra på smilebåndet av den skjønne guttungen med de store mørkebrune øynene..

Under en konsert nylig viste han fansen videosnutter av seg selv som barn, og som videoen viser har han alltid vært en musikalsk og sjarmerende gutt!

I forrige uke ble det kjent at Bieber og kjæresten Selena Gomez (20) hadde gjort det slutt etter litt under to år som kjærester, men allerede spekuleres det om de to har funnet tilbake til hverandre etter at de tilbrakte en natt sammen på det eksklusive hotellet Four Seasons i Beverly Hills.

Se videoen av Bieber som liten 11:30 ut i denne ukens Seoghør.no Weekend-TV øverst i saken!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her blir Bieber stoppet av politiet 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer