Olsenbanden:

Ser du hvem dette er?

Nye bilder har ført til spekulasjoner om både John Carew og Anders Baasmo skal spille i den nye «Olsenbanden»-filmen.

GJETT: I et promobilde fra Nordisk Film Productions offentliggjøres det første bildet fra «Olsenbanden - Siste skrik!» Flere spekulerer nå i om hvem som skal gestalte rollene i banden. Foto: Nordisk Film Productions
GJETT: I et promobilde fra Nordisk Film Productions offentliggjøres det første bildet fra «Olsenbanden - Siste skrik!» Flere spekulerer nå i om hvem som skal gestalte rollene i banden. Foto: Nordisk Film Productions Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordisk Film Productions offentliggjorde mandag at de skal starte opptakene til Olsenbanden-filmen «Olsenbanden - Siste skrik!»

De la også ut bilde av den nye banden bakfra, og skrev på deres Facebook-side: «Hvem er dette?»

Flere har gjettet på hvem de nye skuespillerne er, og både John Carew (41) og Anders Baasmo (45) gjettes som henholdsvis Egon og Benny.

Av andre navn gjettes blant andre Herbert Nordrum (33) og Nils Jørgen Kaalstad (42) til rollene. En bruker skriver at Kjell minner om Bård og Vegard Ylvisåkers bror, Bjarte.

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

Ordknapp

Dagbladet har kontaktet både Carew og Baasmo. Carew har ikke besvart våre henvendelser, mens Baasmo er ordknapp og sier:

- Har ikke hørt noe om det.

Dagbladet har også kontaktet produsent for den nye filmen, Sveinung Golimo, som ikke har besvart henvendelsene.

Bilder fra innspilling

Twitterbrukeren Andre Birchman har lagt ut et bilde på sin profil fra innspillingen på Fornebu.

I innlegget hevder han at han vet at Carew skal spille Benny og Baasmo skal spille Egon. I det uklare bildet ser man at Benny er vesentlig høyere enn Egon og Kjell, noe som kan stemme bra med Carew.

Skal stjele Skrik

Mandag ble det offentliggjort at «Olsenbanden - Siste skrik!» skal i produksjon, og skal etter planen komme på kino neste år.

I den nye filmen er Olsenbanden i et moderne Oslo, men jakten på millionene er ikke lagt på hyllen av den grunn. Egon har delt celle med en av Munchmuseets entreprenører og fått vite om en svakhet i sikkerhetssystemet.

Denne akter han å utnytte for å stjele med seg alle de tre Skrik-maleriene på museet, skriver Nordisk Film i en pressemelding.

- Olsenbanden er noe av det mest kjente og kjære vi har i norsk filmarv, og det er en stor glede for oss å kunne bringe disse ikoniske karakterene tilbake på kino. Vi skal gi publikum en gjenkjennelig, men samtidig moderne Olsenbanden-film, så det er bare å glede seg til neste høst sier produsent John Einar Hagen.

«EXIT»-HUSET: Denne uken er Ørnulf Høyer med i «4-stjerners middag». Der viser han frem huset som er blitt brukt i blant annet i «Exit» og «Olsenbanden jr.» Video: Discovery+ Vis mer

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: - Mistet nesten livet under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer