Skuespilleren overrasket fansen:

Ser du hvem dette er?

Fansen klarer knapt å kjenne igjen Jim Carrey på hans nyeste «selfie».

UGJENKJENNELIG: Lørdag delte Jim Carrey dette bilde med fansen over Twitter, og nesten ingen klarte å se at dette var en selfie av han selv. Foto: Twitter.
UGJENKJENNELIG: Lørdag delte Jim Carrey dette bilde med fansen over Twitter, og nesten ingen klarte å se at dette var en selfie av han selv. Foto: Twitter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Lørdag sjokkerte den verdenskjente komikeren og skuespilleren, Jim Carrey (55), fansen med dette bilde som han delte over sin Twitter-profil.

Bildet av den svært så skjeggete Hollywood-stjerna som mater en kanin med en gulrot, har de siste dagene gått som ild i tørt gress på sosiale medier - og har i skrivende stund 33 000 «retweets».

Og til tross for at skuespilleren gjennom en årrekke har kledd seg opp i utallige kostymer og parykker, var det nærmest ingen som kunne se at dette var en «selfie» av skuespilleren selv.

Flere fans reagerte med sjokk og latter, og var raskt ute med sine egne kommentarer og vitser:

«Gummiansikt»

Den 55 år gamle canadiske skuespilleren er mest kjent for sine komedier og sitt hysteriske gummiansikt som fansen har fått sett i en rekke filmroller.

Det var spesielt etter rollen som Stanley i filmen «Masken», skuespilleren fikk tittelen «gummiansikt».

I filmen hvor den bankansvarlige, Stanley Ipkiss, forvandles til en manisk superhelt når han tar på seg en mystisk maske, imponerte Carrey fansen og seerne med en enorm ansiktbeherskelse og hysteriske ansiktsuttrykk.

GUMMIANSIKT: Jim Carrey er mest kjent for sine hysteriske ansiktsuttrykk. Her under filmpremièren på «Dum og Dummere To» i London i 2014. Foto: Justin Tallis / AFP PHOTO.
GUMMIANSIKT: Jim Carrey er mest kjent for sine hysteriske ansiktsuttrykk. Her under filmpremièren på «Dum og Dummere To» i London i 2014. Foto: Justin Tallis / AFP PHOTO. Vis mer

Men det er ikke den eneste filmen Jim Carrey har fått seerne til le. I filmer som blant annet «Dum og Dummere», «Ace Ventura» og «Bruce Almighty», spiller skuespilleren roller som aldri blir glemt hos fansen.

Døde av en overdose

Men selv om den humoristiske skuespilleren alltid får frem et smil hos mange, har ikke livet til Carrey vært like humoristisk og latterfullt.

I 2012 ble Jim Carrey kjæreste med Catharina White. Men kun tre år senere, døde White av en overdose.

Saken som fikk massiv oppmerksomhet verden over, endte i både søksmål og rettsaker da Whites mann, som hun var separert fra på dødstidspunktet, anklaget Carrey for å være ansvarlig for at White hadde tilgang på rusmidlene som førte til hennes død.

Skuespilleren hevdet på sin side at søksmålet bunnet i løgn, og at det hele var et forsøk på å utnytte ham.

Saken fortsetter under bildet:

BAR KISTA OG SA FARVEL: Jim Carrey var tydelig preget av stundens alvor da han fulgte White på hennes siste reise i fjor høst. Foto: Xposure
BAR KISTA OG SA FARVEL: Jim Carrey var tydelig preget av stundens alvor da han fulgte White på hennes siste reise i fjor høst. Foto: Xposure Vis mer

I en uttalelse til People, forklarte Carrey at han i denne saken ville forsvare sin ære.

- Dette er en eneste stor skam. Jeg kunne enkelt ha satt meg ned med mannens advokat og fått dette til å forsvinne, men noen ganger i livet må man forsvare æren sin fra all ondskapen i denne verdenen, fortalte Carrey i uttalelsen og fortsatte:

- Jeg tolererer ikke dette hjerteløse forsøket på å utnytte meg eller kvinnen jeg elsket. Problemene hennes var der lenge før jeg møtte henne, og hennes skjebne var ute av alles kontroll.

Carrey avsluttet med å fortelle at han håper folk i framtida vil la saken ligge.

LES OGSÅ: Innrømmer at de lurer TV-seerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer