Ser du hvem dette er?

- Jeg var så nervøs at jeg holdt på å dø, sier den norske popartisten.

KLAR FOR DUELL MOT VENKE KNUTSON: - Venke er en av favorittene, men det er umulig å spå noe på forhånd sier Karoline Garfjell foran sin duell i lørdagens MGP-"Siste sjansen". Foto: Anders Myhren, Seher.no
KLAR FOR DUELL MOT VENKE KNUTSON: - Venke er en av favorittene, men det er umulig å spå noe på forhånd sier Karoline Garfjell foran sin duell i lørdagens MGP-"Siste sjansen". Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
 Se videointervju med Karoline Garfjell nederst i artikkelen!

Seher.no følger MGP-"Siste sjansen" live fra kl 19.55.

SEHER.NO:  MGP-aktuelle Karoline Garfjell har fått mye ros etter at hun dukket opp i årets slagerkonkurranse med låten "Tokyo Nights".

Lørdag er hun klar for å kjempe om de siste billettene til årets norske finale i Oslo Spektrum via "Siste sjansen"-showet i Sarpsborg.

Garfjell innrømmer at hun tror det kan bli tøft å duellere mot Venke Knutson, men hevder hun ikke er nervøs før sending.

- Det er umulig å spå noe på forhånd, men Venke er jo en av favorittene. Jeg syntes det var ergerlig å komme i duell mot henne, for jeg liker låta veldig godt, og jeg synes hun er veldig søt.

Garfjell hevder hun har fått mye positiv oppmerksomhet etter at hun sang under delfinalen i forrige uke.

- Folk er helt ville. De kommer bort til meg og sier "så flink du var", sier hun med et smil til Seher.no.

Like selvsikker var hun imidlertid ikke da hun som 17 åring deltok i TV 2s talentkonkurranse - hvor hun røk ut i semifinalen.

Karoline Garfjell - som blant annet måtte synge to ganger fordi strømmen gikk under sangen hennes - innrømmer at hun ikke klarte å tenke på annet enn nervene.

- Det var en fin erfaring, med alt kamerastyret og sånn. Men det er jo ikke egentlig noe artig å skulle konkurrere om musikk. Da jeg var med i "Idol",  var jeg så nervøs at jeg holdt på å dø, sier hun med et smil.

Uansett om hun får finalebillett eller ikke planlegger hun å utnytte MGP-oppmerksomheten de neste månedene.

- Jeg har store planer, men kan ikke si noen detaljer ennå. Men det vil komme en plate, som vi skynder oss langsomt med, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 

LES OGSÅ: Her er Gautes sleipe triks
[obj:media:8340]

MOTESLAGER: - Kjolen er sydd av av Christina Barlow og skoene er fra designeren Karen Miller, om sceneantrekket som hun har fått mye skryt for. Foto: Per Ervland