GAMLE-POSH OG BECKS: Slik vil Victoria og David Beckham se ut som pensjonister, ifølge et databilde utarbeidet av TV-kanalen Living. Foto: Stella Pictures
GAMLE-POSH OG BECKS: Slik vil Victoria og David Beckham se ut som pensjonister, ifølge et databilde utarbeidet av TV-kanalen Living. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ser du hvem dette er?

Et av verdens mest berømte par ble 40 år eldre på et blunk...

Publisert
Se flere bilder av hvordan David og Victorias utseende har forandret seg nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Fotballstjernen David Beckham (34) og hans kone - den tidligere "Spice Girls"-sangeren Victoria Beckham (35) - har begge vært favoritter blant det motsatte kjønn siden de var tenåringer.

Men vil de kjendisparet beholde sex-appealen også når de blir pensjonister?

Det forsøkte TV-kanalen Living i Storbritannia å besvare ved å la en datamaskin lage en skisse av hvordan de to vil se ut om 40 år.

I forbindelse med en reportasje om David og Victoria presenterte de resultatet, og slår gjetningen til, har paret ingen grunn til å frykte alderdommen.

Men paret har likevel neppe hastverk med å søke om honnørkort på bussen.

Nylig hevdet en kilde nær paret at Victoria og David nå legger planer for et barn til, fordi de begge ønsker seg en jente i tillegg til sine tre sønner Brooklyn (10), Romeo (7) og Cruz (4).

- Hun og David har alltid ønsket seg en jente. Han ønsker seg flere barn, så det passer fint, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er kroppen flest kvinner vil ha

Se flere bilder av hvordan David og Victorias utseende har forandret seg her:


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer