Ser du hvem dette er?

Slik har du aldri sett Simon Cowell.

FRYDET SEG: Oprah Winfrey frydet seg da hun kunne vise frem dette gamle, uflatterende bildet av Simon Cowell. Foto: YouTube/Oprah Show
FRYDET SEG: Oprah Winfrey frydet seg da hun kunne vise frem dette gamle, uflatterende bildet av Simon Cowell. Foto: YouTube/Oprah Show Vis mer
SEHER.NO: Simon Cowell (50) viste sin myke side på «The Oprah Winfrey Show», da han fortalte Oprah om sin kamp med depresjoner, sine ulykkelige valg, og sine tapte kjærlighetsforhold.  Programlederen så selvsagt sitt snitt til å lette på stemningen.

Oprah Winfrey storkoste seg da hun viste frem et lite flatterende bilde av Cowell fra hans ungdomstid en gang på 70- eller 80-tallet. Bildet viser Simon med en sopp-formet hårsveis, bart og en skjorteløs t-skjorte med teksten «Mekaniker» over brystet.

- Dette er ikke akkurat en slående flott stil, er det vel? Herregud, tenk at jeg hadde bart. Og det verste av alt - jeg var jo ikke en gang mekaniker. Jeg ser ut som en latterlig idiot, lo Cowell. 

Men det ble ikke så mye latter fra verken Cowell eller Oprah verken før eller siden. Den tidligere «American Idol»-dommeren hadde nemlig mange alvorlige temaer han ville ta opp.

- På dette bildet har jeg faktisk på meg Versace. Det mest tragiske er at jeg ikke hadde råd til den t-skjorten, eller Porchen jeg kjørte for så vidt. Jeg endte opp med å miste alt, og måtte flytte hjem til mamma og pappa. Det tok tre til fire år å betale ned all gjelden jeg opparbeidet meg på den tiden, sier han.

Cowell gjestet  «The Oprah Winfrey Show» i forbindelse med sin avskjed i «American Idol». 26. mai gjennomførte han sin siste sending som «American Idol»-dommer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Frykter bryllupet går i vasken