HEIER PÅ GODSET: - Jeg husker sangen, men visste ikke at jeg var med i videoen, sier Jon Hartvig Børrestad om sin statistrolle i fotballklubben Strømsgodsets cupfinalevideo fra 1997 (Seher.nos journalist  kan forøvrig skimtes i bakgrunnen på bildet) Foto: Fra videoen
HEIER PÅ GODSET: - Jeg husker sangen, men visste ikke at jeg var med i videoen, sier Jon Hartvig Børrestad om sin statistrolle i fotballklubben Strømsgodsets cupfinalevideo fra 1997 (Seher.nos journalist kan forøvrig skimtes i bakgrunnen på bildet) Foto: Fra videoenVis mer

Ser du hvem dette er?

- Dette det minst flatterende bildet jeg har sett av meg selv, sier TV 2-kjendisen om den 13 år gamle videoen. Se den her!

Se musikkvideoen (Jon Hartvig Børrestad dukker opp rundt 1.07 minutter ut i klippet) nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Jon Hartvig Børrestad (33 år i dag) har de siste månedene blitt en populær programleder for TV 2s sendinger fra VM i fotball og nylig den engelske serien Premier League.

Men allerede for 13 år siden gjorde den sympatiske TV-profilen sin debut i en fotballsending på riksdekkende TV, uten å vite det selv!

I forkant av cupfinalen i 1997 mellom Børrestads norske favorittlag Strømsgodset og Vålerenga - som endte 4-2 til Vålerenga - spilte NRK musikkvideoene til de to lagenes cuplåter.

Og ett minutt og sju sekunder ut i låten zoomer kameraet plutselig inn på den da 20 år gamle drammenseren, blant jublende Godset-fans.

- Jeg husker sangen, men visste ikke at jeg var med i videoen. Dette det minst flatterende bildet jeg har sett av meg selv. Den dobbelthaken var jo legendarisk, ler han til Seher.no når han får se bildet.

Med i videoen er også skuespilleren Edward Schulteiss i rollen som skuffet Vålerenga-supporter. Schulteiss har siden blitt kjent som rollefiguren Kim i TV-serien «Himmelblå».

I tillegg til å jobbe med TV 2s Premier League-sendinger, er Børrestad for tiden opptatt med å planlegge bryllup med kjæresten Marion Kinden (27), som skal holdes i Bergen i juni neste år.

Han innrømmer at det er stor forskjell på ham nå og sin 13 år yngre utgave.

- Jeg husker jeg hadde valpefett og var på søken etter meg selv, men moren min vil sikkert si at jeg alltid har vært like sjarmerende, humrer TV 2-kjendisen.

Børrestad sier han gjerne stiller opp i en ny cupvideo for Strømsgodset i år, dersom favorittlaget vinner semifinalen mot Odd Grenland i september.

- Da håper jeg imidlertid det går bedre enn i 1997, som endte med tap, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå skal han gifte seg

Se musikkvideoen (Jon Hartvig Børrestad dukker opp rundt 1.07 minutter ut i klippet) her!