Ser du hvem dette er?

Superstjernen var ikke til å kjenne igjen da han viste seg offentlig.

MØTTE FANSEN: Steven Tyler og kjæresten, Erin Brady, tok seg tid til fansen utenfor et hotell i New York. Selv om Tyler for anledningen ikke lignet helt på seg selv. Foto: Stella Pictures
MØTTE FANSEN: Steven Tyler og kjæresten, Erin Brady, tok seg tid til fansen utenfor et hotell i New York. Selv om Tyler for anledningen ikke lignet helt på seg selv. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Aerosmith»-stjernen Steven Tyler (62) bestemte seg - i desember i fjor - for å legge seg inn på rehab. Den gang sa rockestjernen til bladet People at han hadde blitt avhengig av reseptbelagte medisiner i løpet av de siste ti årene, på grunn av sitt harde turnéliv.

Etterpå ble det derimot stille fra 62-åringen.

Lørdag fikk dog sangerens fans masse å juble for da Tyler forlot Midtown Manhattan hotel i New York med sin kjæreste, Erin Brady. Men mange satte nok tyggegummien - eller pastillen - i halsen da han først dukket opp. Tyler var nemlig nesten ikke til å kjenne igjen.

Kanskje gjorde han det i et forsøk på å unnslippe den ventende fanskaren. Saken er i hvert fall at Tyler lignet mistenkelig på en kvinne der han kom - med solbriller og oppsatt hår.

Det vites altså ikke om årsaken til «utkledningen» var å slippe unna hordene av skrikende jenter og gutter. Det som i hvert fall er sikkert er at han stoppet opp og tok seg god tid til å skrive autografer og stille opp på bilder med fansen, mens diverse politimenn gjorde sitt for å hjelpe til med sikkerheten.

I fjor ble det hevdet at superstjernen, som har kjempet med rusavhengighet i flere tiår, er på kjøret igjen.

Trommeslager i «Aerosmith», Joy Kramer, ville i november ikke si om han har sett Tyler bruke dop i det siste, men sa samtidig at han er bekymret fordi sangeren har «isolert seg selv».

- Han har gjort noen dårlige valg, og han har negative ting i livet sitt nå som påvirker ham, sier Kramer den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten på jobb