Ser du hvem dette er?

Kim Kardashian la ut barnebilde på Twitter.

SØT I ROSA: Kim Kardashian er nesten ikke til å kjenne igjen på dette barnebildet sammen med søsteren Kourtney (t.h)  Foto: Kim Kardashian/Twitter
SØT I ROSA: Kim Kardashian er nesten ikke til å kjenne igjen på dette barnebildet sammen med søsteren Kourtney (t.h) Foto: Kim Kardashian/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den sexy realitystjernen Kim Kardashian (31) pryder stadig forsider verden over og er kjent for sitt flotte utseende og veldreide figur.

Nylig la hun ut et barnebilde på Twitter, der stjernen nesten ikke er til å kjenne igjen. På bildet poserer Kim i en liten rosa kjole og musefletter sammen med søsteren Kourtney (32).

I dag er søstrene bestevenner og har til og med hatt sitt eget realityshow «Kourtney and Kim take New York». Men søstrene har ikke alltid vært venner. I barndommen mobbet Kourtney sin yngre søster da Kim kom i puberteten.

- Kourtney pleide å torturere meg fordi jeg hadde store bryster. Jeg var elleve da jeg begynte å utvikle meg og jeg pleide å be til Gud om at brystene ikke skulle vokse mer. Kourtney sa de var store og stygge og at det var ekkelt å gå med bh. Hun var så slem, og jeg ble flau, sier Kardashian til nettstedet Pop Eater.

Kim har flere ganger tidligere lagt ut barnebilder på Twitter og la nylig ut et bilde av seg selv og faren Robert. Han døde av kreft i spiserøret i 2003.

«Gratulerer med dagen pappa! Du feirer nok med englene» skrev Kim på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kim beholdt alle pengene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer