Ser du hvem dette er?

Demi Moore (49) er ugjenkjennelig etter drastisk retusjering.

UGJENKJENNELIG: 49 år gamle Demi Moore er helt rynkefri i den nye reklamekampanjen til kosmetikkmerket Helena Rubinstein.  Foto: Stella Pictures
UGJENKJENNELIG: 49 år gamle Demi Moore er helt rynkefri i den nye reklamekampanjen til kosmetikkmerket Helena Rubinstein. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Demi Moore (49) er endelig tilbake i rampelyset etter sitt opphold på rehabilitering tidligere i år. Skuespilleren skal ha fått et sammenbrudd etter bruddet med ektemannen Ashton Kutcher (34), og viste seg ikke offentlig på flere måneder.

Nå skaper Moore overskrifter igjen, denne gangen på grunn av sitt tilsynelatende rynkefrie ansikt. «Ghost»-stjernen er modell for sminkefirmaet Helena Rubinstein, og de nye reklameplakatene vekker oppsikt. Moores ansikt er retusjert til det ugjenkjennelige og ikke en rynke er å se.

«Bildene er ekstremt mye redigert og ligner lite på 49 år gamle Moore i virkeligheten. Ashton Kutchers eks-kone er ugjenkjennelige. Ansiktet hennes er rynkefritt, de har endret formen på nesen og haken hennes og hennes normalt brune hud er bleket på bildene», skriver nettstedet Aceshowbiz.

Moore er en naturlig flott kvinne, og flere amerikanske nettsteder stiller spørsmål ved om all retusjeringen er nødvendig. Istedet for å pynte litt på 49-åringens utseende mener de hun er forandret til en 20 år gammel modell. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å snakke om Demi  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer