Ser du hvem dette er?

Superstjernen er ikke til å kjenne igjen.

SAMME SMIL: André har akkurat det samme smilet som Hendrix hadde. Med afroen og klærne på plass, er resultatet svært overbevisende. Foto: All Over Press
SAMME SMIL: André har akkurat det samme smilet som Hendrix hadde. Med afroen og klærne på plass, er resultatet svært overbevisende. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I den nye filmen om Jimi Hendrix' liv, «All is by my side», er det den tidligere rapstjernen André 3000 (37) som har fått rollen som den legendariske gitaristen.

- Filmen fanger energien, utstrålingen og det utrolige talentet til en legende, som fortsatt påvirker verden med musikken sin i dag, sier produsentene ifølge DailyMail.

André Lauren Benjamin, som han egentlig heter, er kjent fra duoen Outkast, som sto bak slagerne «Hey Ya» og «Ms. Jackson» i 2004. Men det var nok ikke mange fans som ville kjent ham igjen på gata under filminnspillingen.

Sist mandag ble André sett på innspilling i den irske hovedstaden Dublin. Iført fargesterke klær med forskjellige mønster, og en stor afro. Likheten med Hendrix er slående.

Jimi Hendrix er kjent som en av verdens beste el-gitarister, takket være slagere som «Purple Haze», «All Alonge the Watchtower», «Voodo Child» og flere. Han lagde kun tre studioalbum, og to live-album før han døde 27 år gammel, den 18. september, 1970.

Filmen har foreløpig fått premieredato i 2013.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lever de fremdeles?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer