DEN USMINKEDE SANNHET: Lady Gaga bytter hårfarge like ofte som andre skifer sokker. Nå er hun ravnsvart. Foto: FAME FLYNET
DEN USMINKEDE SANNHET: Lady Gaga bytter hårfarge like ofte som andre skifer sokker. Nå er hun ravnsvart. Foto: FAME FLYNETVis mer

Ser du hvem dette er?

Superstjernen viste seg frem uten sminke.

SEOGHØR.NO: Med nyfarget hår og uten et gram sminke er Lady Gaga (27) nesten helt ugjennkjennelig på bildet hun postet av seg selv på littlemonsters.com onsdag.

Den eksentriske artisten pleier vanligvis å vise seg i ekstravagante kostymer med tung sminke, men hun er heller ikke redd for å vise frem sitt sanne ansikt.

- Uansett om jeg bruker masse sminke eller ingen sminke, så er jeg alltid den samme personen på innsiden, har Gaga sagt til Harper's Bazaar.

- Det er skremmende å gjenoppleve ting som er gjemt bort, smerten fra fortiden. Men alt jeg fant var rå lidenskap. Jeg trodde jeg var ødelagt på innsiden. Jeg er klar til å kjempe. Start musikken, var den kryptiske teksten som fulgte bildet.

«Pokerface»-sangerens nyeste album ARTPOP er satt til å slippes 11. november, men allerede 19. august slipper hun en smakebit til fansen.LES OGSÅ: Ser du hvem dette er lillebroren til?