Ser du hvem dette er?

Stjernen er ikke til å kjenne igjen etter danse-exiten. Se video!

UGJENKJENNELIG: Skuespillerstjernen Anne Marie Ottersen er nærmest ugjenkjennelig i rollen som heksa i «Reisen til julestjernen», som har premiere på Nationaltheateret 30. oktober.  Foto: Scanpix
UGJENKJENNELIG: Skuespillerstjernen Anne Marie Ottersen er nærmest ugjenkjennelig i rollen som heksa i «Reisen til julestjernen», som har premiere på Nationaltheateret 30. oktober. Foto: Scanpix Vis mer
 Anne Marie Ottersen snakker om hekserollen, danse-exiten og det å spille mot ektemannen nederst i saken!

SEHER.NO:  Førstkommende lørdag er det premiere på den kjente barneforestillingen «Reisen til julestjernen» på Nationaltheateret.

I likhet med tidligere år har teateret fått med seg en rekke av landets mest kjente skuespillere i rollene, deriblant Pia Tjelta, Mariann Saastad Ottesen, Eindride Eidsvold, Kim Haugen, Lasse Lindtner, samt Anne Marie Ottersen.

Ottersen (65), som røk ut av årets sesong av «Skal vi danse» for to uker siden, spiller heksa i stykket.

Og med enorm krokenese, mørk sminke og stor, rufsete parykk, var hun nærmest ugjenkjennelig da Seher.no møtte henne i forbindelse med en pressevisning tirsdag.

- Det er kjempegøy å spille heksa! Det er alltid litt morsommere å spille de onde. Da får du frem noen andre sider av deg selv. Jeg må bruke meg selv, vet du. Så det er nok en viss likhet der. Jeg må ta frem det slemme i meg. Jeg har noen heksete sider, blant annet latteren og stemmen. Og så prøver jeg å være litt slem og skremme, humrer hun til Seher.no.

Dette er andre gang Ottersen spiller heksa i «Reisen til julestjernen», og det er en god stund siden hun takket ja til å være med i årets oppsetning.

Dermed kunne det fort blitt problematisk dersom hun ikke hadde røket ut av «Skal vi danse».

- Det begynte å bli litt problematisk. Så egentlig var det veldig bra timing at jeg røk ut. Jeg skjøv det problemet litt foran meg, og regnet med at jeg ville ryke ut på et eller annet tidspunkt. Jeg kunne kanskje vært med én uke til, eller kanskje to, men så hadde det blitt vanskelig, sier hun.

Selv om Ottersen synes det var greit å forlate programmet, innrømmer hun at hun savner de andre deltagerne og danserne, og at hun forsøker å opprettholde danseformen så godt hun kan.

- Jeg trener ikke tre-fire timer hver dag, som jeg gjorde da. Men jeg løper og begynte å løpe igjen med én gang mandagen etter. Så det prøver jeg å opprettholde. Og så må jeg spise litt mindre nå da, for jeg bruker ikke like mye energi, smiler hun.

«Reisen til julestjernen» har premiere på Nationaltheateret lørdag 30. oktober. Les mer om stykket her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ:  - Eks-kjæresten forsvant sporløst

Anne Marie Ottersen snakker om hekserollen, danse-exiten og det å spille mot ektemannen nedenfor: [obj:media:9134]