Ser du hvem dette er?

Popstjernen gjemmer seg bak hvit parykk og rosa øyebryn.

FREKK: Det er minimalt med tildekning når Riri spiller inn musikkvideo. Foto: Instagram
FREKK: Det er minimalt med tildekning når Riri spiller inn musikkvideo. Foto: Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: På Instagram kaller hun seg «badgalriri», og ut i fra disse bildene som hun nylig postet, må det sies at hun lever opp til navnet. For ingen «sexer» opp sosiale medier mer enn Rihanna (25), som på disse heftige bildene ser ut som en frekkere utgave av den legendariske sangeren og sexsymbolet Marilyn Monroe. Og det er kanskje nettopp det hun ønsker med sin blonde parykk, rosa øyebryn.

 

1920-TALLET: En frekkere utgave av 20-talls moten. Hva er det du røyker, Rihanna...?. Foto: Instagram
1920-TALLET: En frekkere utgave av 20-talls moten. Hva er det du røyker, Rihanna...?. Foto: Instagram Vis mer

I forbindelse med innspillingen av musikkvideoen «Pour It Up» får vi nå innsyn i det som skjer bak scenen. I serien på de 25 frekke bildene poserer den provoserende artisten nesten naken, kun iført nettingjumpsuit til glede for sine nesten ti millioner følgere. På andre bilder har hun på seg en lavendelfarget, dristig neglisjeaktig body pyntet opp med store smykker og høye hæler som matcher den hvite parykken. Hun røyker, uvisst hva, åpenlyst rett inn i kamera, og poserer villig vekk i den ene frekke posisjonen etter den andre.

De forførerende snapshottene viser at Riri er selvsikker i sin flotte kropp, noe hun også viser på scenen når hun for tiden fortsetter sin Diamonds World Tour.

SEXY: Rihanna viser frem sin snertne bakende. Foto: Instagram
SEXY: Rihanna viser frem sin snertne bakende. Foto: Instagram Vis mer

Da hun var gjest hos «Chatty Man» Alan Carr (37), fortalte Chris Browns eks at hun egentlig er ganske kjedelig.

- Jeg er blitt ordentlig.  Jeg hater å feste, syns det er kjedelig å stå rett opp og ned på høye hæler i timesvis. Jeg vet ikke om det er det, men jeg er blitt så lei av det. Men ingenting å bekymre seg over. Jeg har det bra, bedyrer hun overfor Carr.

NY VIDEO: Med hvite krøller og rosa øyebryn, kun iført en gjennomsiktig neglisje, oser Rihanna av sexappeal i sin nye musikkvideo. Foto: Instagram
NY VIDEO: Med hvite krøller og rosa øyebryn, kun iført en gjennomsiktig neglisje, oser Rihanna av sexappeal i sin nye musikkvideo. Foto: Instagram Vis mer