SKJULT: Kanye West gjorde sitt beste for å ikke bli gjenkjent da han og forloveden Kim Kardashian var på skiferie i Aspen. Foto: FameFlynet Sweden
SKJULT: Kanye West gjorde sitt beste for å ikke bli gjenkjent da han og forloveden Kim Kardashian var på skiferie i Aspen. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Ser du hvem dette er?

Rap-stjernen dekket seg til på skiferie med kjæresten.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er ikke lett å være en av verdens mest ettertraktede kjendiser, men Kanye West (36) gjorde ingen god jobb med å gå ubemerket hen da han og forloveden dro på skiferie til Aspen.

Rapperen hadde valgt et heldekkende antrekk for anledningen og så mer ut som en maskert raner enn noen som skulle opp i skibakken.

GIKK I FORVEIEN: Om Kim og Kourtney var flau over Kanyes antrekk vites ikke, men de holdt seg i hvertfall godt i forveien av rapstjernen. Foto: FameFlynet Sweden
GIKK I FORVEIEN: Om Kim og Kourtney var flau over Kanyes antrekk vites ikke, men de holdt seg i hvertfall godt i forveien av rapstjernen. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Forloveden, Kim Kardashian (33), og søsteren Kourtney (34) hadde derimot valgt en litt mer normal bekledning og så ut til å kose seg i hverandres selskap.

Kim og Kanye planlegger for tiden bryllup. Rapperen har nylig uttalt at han ønsket å forsikre seg om at bryllupet blir det mest spesielle Hollywood noensinne har sett.

For å klare det har han tenkt til å holde bryllupet i verdensrommet. Rapperen skal angivelig ha tatt kontakt med et japansk selskap som skal frakte forloveden, seg selv og to andre mennesker 100 kilometer opp i atmosfæren.

Det noe spesielle bryllupet skal koste nærmere 4,5 millioner kroner.

- Kanye elsker tanken på å gifte seg så langt unna Los Angeles som mulig. Han ønsker at det skal bli den mest minnerike seremonien noensinne, sier en kilde til avisen The Sun.

Kim Kardashian skal ikke ha noen motisgelser til Kanyes ville planer.

LES OGSÅ:  Fridde på kjærestens bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer