Ser du hvem dette er?

Arnold Scwarzenegger gikk undercover på treningssenter. Se video!

UNDERCOVER: Arnold prøvde å skjule sin ekte identitet med parykk, caps, løsbart og uniform, likevel var det ikke alle som gikk på spøken. Foto: Skjermdump Youtube
UNDERCOVER: Arnold prøvde å skjule sin ekte identitet med parykk, caps, løsbart og uniform, likevel var det ikke alle som gikk på spøken. Foto: Skjermdump Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere bodybuilderen, actionstjernen og guvernøren Arnold Schwarzenegger (66) gjorde nylig et overraskende comeback på sitt tidligere treningssenter.

Den 66 år gamle skuespilleren gikk  «undercover» som karakteren «Howard» i et  stunt for  den veldedige organisasjonen «After School All-Stars».

Organisasjonen står bak flere støtte- og aktivitetsprogram for familier med lav inntekt.

«Gravity»-stjernen George Clooney er også med i kampanjen.

Arnold var utkledd med svart parykk, falsk bart, caps og en Gold’s Gym-uniform, men likevel var det ikke så mange som gikk på limpinnen.

Muligens var det actionstjernens velkjente aksent som ødela forkledningen.

MR.OLYMPIA: Arnold Schwarzenegger ble kåret til Mr. Olympia i 1975. Han har også vunnet Mr. Universe og flere andre kroppsbyggerkonkurranser.
MR.OLYMPIA: Arnold Schwarzenegger ble kåret til Mr. Olympia i 1975. Han har også vunnet Mr. Universe og flere andre kroppsbyggerkonkurranser. Vis mer

Det kanskje morsomste øyeblikket i videoen er når Arnold ser et stort bilde av seg selv på veggen i treningssenteret han selv trente i da han først kom til USA på midten av 70-tallet som 21-åring.

- Han ser så bra  ut. Så kjekk, sier skuespilleren mens han beundrer bilde.

Se hvordan treningssenterets gjester reagerte da de så Arnold her:

LES OGSÅ:  Viste frem sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer