Ser du hvem dette er?

Superstjernen Katy Perry bir forvandlet til pensjonist i sin nye musikkvideo.

SMINKET TIL DET UGJENKJENNELIGE: Det er ikke lett å se at det er Katy Perry som skjuler seg bak denne masken. Foto: Stella Pictures
SMINKET TIL DET UGJENKJENNELIGE: Det er ikke lett å se at det er Katy Perry som skjuler seg bak denne masken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
INSPIRERT AV PARIS HILTON?: Katy Perry dukker også opp som rosa prinsesse i sin nye video. Foto: Stella Pictures
INSPIRERT AV PARIS HILTON?: Katy Perry dukker også opp som rosa prinsesse i sin nye video. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Artisten Katy Perry (29) elsker å overraske, og i en reklamesnutt for sin nye musikkvideo «Birthday», gjør hun det til gagns.

Katy dukker nemlig opp sminket til det ugjenkjennelige, som den aldrende danseren «Goldie».

- Jeg elsker å danse. Jeg var en god venn av «The Rat Pack». Har du hørt sangen «The Lady Is A Tramp»? Den kan være om meg, sier hun i videoklippet, som er lagt ut på YouTube.

Perry dukker også opp i rollen som klovn, jødisk komiker, dyretrener og rosa prinsesse i videoen.

- Jeg dukker opp i bursdagen til små jenter og maler fjesene deres. Deretter forteller jeg dem eventyr som aldri vil gå i oppfyllelse, sier hun i et stemmeleie ikke ulikt den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton.

Se videoen her:Katy Perry nyter for tiden singellivet etter at det i februar ble slutt mellom henne og popstjernen John Mayer.

Etter bruddet skal Perry ha satt foten ned for alle spekulasjoner om at det kunne bli snakk om en gjenforening.

Hun var ikke villig til å holde ut med flere av påfunnene hans. Hun er knust, men hun følte hun måtte gjøre det slutt for å ta vare på seg selv, sa en kilde nær Katy til nettstedet Hollywoodlife.com etter bruddet.

LES OGSÅ: Derfor gjorde Katy det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer