FILMSTJERNE: Den amerikanske skuespilleren Robyn Lively er best kjent for sin rolle i filmen «Teen Witch». Foto: SipaUSA
FILMSTJERNE: Den amerikanske skuespilleren Robyn Lively er best kjent for sin rolle i filmen «Teen Witch». Foto: SipaUSAVis mer

Ser du hvem dette er søsteren til?

Den tidligere «Teen Witch»-stjernen er storesøsteren til en annen verdensberømt filmstjerne.

SEOGHØR.NO: Torsdag delte «Gossip Girl»-skjønnheten Blake Lively (28) et bilde av seg selv og skuespiller Robyn Lively (44) på sin Instagram-profil.

Det var flere av stjernens følgere som var forvirret over relasjonen mellom de to skuespillerne, frem til noen avklarte i kommentarfeltet at filmstjernene faktisk er søstre.

Robyn, som er kjent blant annet fra «Teen WItch», «Twin Peaks» og «Saving Grace», og Blake har samme mor, men forskjellige fedre. De har imidlertid vokst opp sammen.

De berømte søstrene har flere ganger dukket opp på den røde løperen sammen, og har tilsynelatende et svært nært søskenforhold.

I tillegg til Robyn, har Blake også halvsøsteren Lori (49), halvbroren Jason (48) og broren Eric (34). 

Saken fortsetter nedenfor.

Who wore it bett..SHUT-UP!! We all know Teen Witch wins. Always. All ways.

Et bilde publisert av Blake Lively (@blakelively)

Underholdt i søsterens bryllup

Den smellvakre «Green Lantern»-stjernen giftet seg med skuespiller Ryan Reynolds (39) i en svært privat seremoni i 2012. 

Den kjente duoen har holdt detaljer rundt bryllupet tett til brystet, men året etter vielsen røpet Blakes storesøster at hun stod for noe av underholdningen på den store dagen.

- Lillesøsteren min og broren vår Eric er store «Teen Witch»-fans. Så i Blakes bryllup samlet jeg og broren vår oss for å finne ut hvordan vi kunne fremføre filmens siste scene, «The Finest Hour»-dansen, har Robyn fortalt i podcasten «Pop My Culture», ifølge EOnline.

Saken fortsetter under bildet.

GOD KONTAKT: Robyn Lively har tidligere avslørt at hun gjorde sitt beste for å gi Ryan Reynolds og søsteren Blake et uforglemmelig bryllup.  Foto: Splash News
GOD KONTAKT: Robyn Lively har tidligere avslørt at hun gjorde sitt beste for å gi Ryan Reynolds og søsteren Blake et uforglemmelig bryllup. Foto: Splash News Vis mer

44-åringen overrasket dermed brudeparet med danserutinen, og sørget for å få det til helt korrekt.

- Jeg hadde på meg en blå kjole, en blå tutu og brukte samme musikk. Jeg tok av smykket mitt og kastet det på henne. Vi utførte hele dansen! Flere av gjestene kom bort i ettertid og sa at filmen er deres favoritt, fortalte hun i podcasten. 

Venter baby nummer to

Ryan Reynolds og Blake Lively fikk datteren James for halvannet år siden. Kort tid etter åpnet Blake seg om at hun drømte om gi datteren en bror eller søster:

- Hvis jeg kunne spyttet ut en haug med barn, så hadde jeg gjort det, fortalte Lively nylig i et intervju med Marie Claire, ifølge E!News.

Og Reynolds kunne ikke vært mer enig.

- Vi kommer begge fra store familier og vil gjerne ha det selv også. Mine foreldre har fire barn, og Blakes har fem. Mange sier det er galskap, men det vil vi først finne ut av når vi er der. Og jeg tror vi kommer til å vandre gjennom den ilden ganske lykkelige, har han sagt til Detail magazine.

I april ble det kjent at ønskene deres er i ferd med å bli oppfylt. Da kom nemlig nyheten om at Blake og Ryan venter sitt andre barn sammen.

SMELLVAKKER: Blake Lively stråler som gravid om dagen. Hun gjør heller ingenting for å skjule den flotte babymagen.  Foto: Splash News
SMELLVAKKER: Blake Lively stråler som gravid om dagen. Hun gjør heller ingenting for å skjule den flotte babymagen. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Blake Lively «torturert» av ektemannens sexscener