«Krokodillejegeren»:

Ser du hvem dette er sønnen til?

Robert Irwin (13) følger i sin berømte pappas fotspor.

IVRIG: Robert Irwin (13), sønnen til Steve Irwin, viser frem en armadillo til programleder Jimmy Fallons store begeistring. Foto: NTB Scanpix
IVRIG: Robert Irwin (13), sønnen til Steve Irwin, viser frem en armadillo til programleder Jimmy Fallons store begeistring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Steve Irwin ble i sin tid verdenskjent som «Krokodillejegeren». Den entusiastiske tv-personligheten døde i 2006, etter at han ble stukket av en piggrokke.

Nå ser det ut til at sønnen, Robert Irwin (13), har arvet naturinteressen til sin verdenskjente far.

Denne uken gjestet han Jimmy Fallon og hans «The Tonight Show». Og unge Irwins fremtreden i programmet minner definitivt om hans berømte pappa.

Robert Irwin har på seg samme type uniform, og snakker entusiastisk om dyreliv på en måte som trolig ville ha gjort faren stolt. Også storesøster Bindi følger i samme spor som sin naturkjære far.

- Pappa var faktisk på «The Tonight Show» for ganske lenge siden. Det er stas at jeg kan fortsette i samme fotspor som ham, forteller han til Fallon, ifølge The Telegraph.

- Akkurat som pappa
Jimmy Fallon viser frem en rekke gamle bilder av den dyrekjære gjesten. På et av bildene holder pappa Steve Irwin en slange opp foran sønnen, som den gang bare var en baby.

Robert utbroderer kjapt med sin kunnskap om slangen på bildet, og om hva slags blomster den foretrekker.

- Den elsker blomster. Det er som kattemynte for dem, de bare ELSKER det, forklarer han lidenskapelig.

- Du er akkurat som faren din! Du er så engasjert, utbryter Fallon.

Dyrepark som barnehage

Det lå nok omtrent i kortene at sønnen til den energiske tv-stjernen skulle bli over gjennomsnittet interessert i dyreliv. I tillegg til å ha to naturvitere som foreldre, brukte Robert store deler av barndommen i familien Irwins egen dyrepark.

- Det ligger naturlig i blodet mitt. Jeg vokste bokstavelig talt opp i Australia Zoo, og jeg føler meg som verdens heldigste gutt, sier Robert.

«KROKODILLA»: Robert holder krokodilleshow i Australia Zoo i Queensland, i november i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix
«KROKODILLA»: Robert holder krokodilleshow i Australia Zoo i Queensland, i november i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Dokumentarserien «The Crocodile Hunter», eller «Krokodillejegeren» på norsk, gjorde dyreparken til en svært populær turistattraksjon i Australia.

Australia Zoo har fortrinnsvis fokus på reptiler, men viser også frem australske dyrearter som koalabjørner og vombater.

Dyr i studio

Unggutten har, ikke helt uventet, med seg flere dyr i tv-studioet til Fallon. Det første han drar frem er en dvergkrokodille ved navn «Beetlejuice».

Han viser også ivrig frem en armadillo - altså et beltedyr - og en slange, før han til slutt runder av seansen med to ulike dovendyr.

Fallon er tilsynelatende imponert over både kunnskapen og entusiasmen til 13-åringen. Tv-verten får også holde dovendyret «Serenity».

- Du gjør en god jobb. Du burde bytte navn til «dovendyrhviskeren», roser den unge dyreelskeren.

Robert Irwin var bare tre år da faren plutselig døde. Steve Irwin etterlot seg også kona Terri Irwin (52) og datteren Bindi (18). Våren 2014 ble det for øvrig kjent at de to og moren deres hadde inngått en samarbeidsavtale med SeaWorld.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan forteller sannheten om islamryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer