Mason Grammer:

Ser du hvem dette er datteren til?

Camille og Kelsey Grammers datter er ikke til å kjenne igjen.

KJENDISDATTER: Mason Grammer har vært på tv og rød løper med sine berømte foreldre flere ganger. Foto: NTB Scanpix
KJENDISDATTER: Mason Grammer har vært på tv og rød løper med sine berømte foreldre flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2010 slo kjærligheten sprekker mellom stjerneparet Camille Grammer (51) og den berømte skuespilleren Kelsey Grammer (65). Paret giftet seg i 1997, men etter 13 år ble ekteparet offisielt skilt i 2011.

Etter bruddet fulgte en bitter skilsmissestrid - et oppgjør som strakte seg over hele seks år. Camille, kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills», har tidligere snakket om den svært bitre skilsmissestriden som ble lagt død en gang for alle i 2017.

Men før striden mellom de to eksene så dagens lys, levde de et tilsynelatende lykkelig liv sammen med deres felles barn, datteren Mason Olivia (18) og sønnen Jude Gordon (15).

De to barna har vært med sine berømte foreldre på den røde løperen siden de var bitte små, og nå er 18 år gamle Mason nesten ikke til å kjenne igjen. Tidligere denne måneden var hun ferdig på videregående, og kjendismoren har naturligvis gratulert datteren på sin Instagram-profil.

CELEBERT SELSKAP: Mason på den røde løperen før «Harry Potter»-premiere i 2009. Foto: NTB Scanpix
CELEBERT SELSKAP: Mason på den røde løperen før «Harry Potter»-premiere i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Gratulerer Mason. Jeg elsker deg så mye, og er så stolt av deg», skriver hun til flere bilder av Mason.

I kommentarfeltet er det mange som påpeker hvor stor hun har blitt, og at hun har forandret seg mye etter at hun medvirket på tv sammen med Camille.

Krav til skolegang

Selv om Mason og broren ikke er blant Hollywood-barna som har vært mest å se gjennom oppveksten deres, har hun allerede fått sin egen, solide følgerskare. Med nesten 20 000 følgere på Instagram deler hun stadig bilder fra hverdagen, men det kan også se ut til at hun har en lysende fremtid foran seg som modell.

Hun har posert og gått på catwalken for flere store designere, og vært en del av New York Fashion Week. Allerede som 15-åring gikk hun på catwalken, den gang iført en lekker kreasjon fra Malan Breton.

MOR OG DATTER: Mason og Camille i forbindelse med et arrangement for kreftresearch i 2015. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Mason og Camille i forbindelse med et arrangement for kreftresearch i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VOKSEN: Mason ble 18 år i fjor, og var her gjest under åpningen av Vanderpump Coctail Garden i mars i fjor. Foto: NTB Scanpix
VOKSEN: Mason ble 18 år i fjor, og var her gjest under åpningen av Vanderpump Coctail Garden i mars i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overfor Page Six har moren tidligere uttalt at den unge datteren får lov til å jobbe dersom hun også håndterer å fullføre skolen.

- Jeg er så stolt. Hun er en god person, en flink jente. Hun får toppkarakterer på skolen akkurat nå. Hun klarer alle prøver på skolen, og da blir hun belønnet med å gjøre noe hun elsker og som kan hjelpe henne med selvtilliten, sa hun.

Og ettersom skolegangen alltid har vært viktig for Camille, skal datteren nå videre på college.

«Jenta mi skal videre på college denne høsten. Hvor ble det av tiden?», spør Camille til et bilde av 18-åringen på Instagram.

Videre skriver moren at hun håper skolene åpner som normalt, og at datteren får oppleve hvordan det er å studere på ekte amerikansk vis.

Selv om foreldrenes ekteskap endte i en bitterstrid, later mye til at datteren står både Camille og Kelsey nær. På Instagram deler hun stadig bilder av og med dem, ofte i anledning bursdager eller andre feiringer.

View this post on Instagram

Happy Birthday Dad! Love you so much! 🎉🎊

A post shared by mason (@mason.grammer) on

Skilsmissen blusset opp

Det samme kan ikke sies for foreldrene. Da Camille gjorde en gjesteopptreden i «Real Housewives of Beverly Hills» i fjor, blusset skilsmissestriden med «Frasier»-stjernen opp igjen.

I episoden ble hun gjenforent med de andre damene som er med i serien - og Camille sparte ikke akkurat på kruttet. Et av samtaleemnene ble nemlig at hun har forsvart skilsmisseoppgjøret som til slutt fikk en prislapp på over 30 millioner dollar, noe som tilsvarer over 257 millioner norske kroner - som gikk rett i lomma på «Beverly Hills»-fruen ifølge People.

Tv-profilen har blitt heftig kritisert for den svært dyre skilsmissen, og i episoden gikk hun sterkt ut mot kritikken - og tok til orde for at hun fortjente hver eneste krone.

- Jeg følte at jeg hadde jobbet hardt, sa hun om ekteskapet med Kelsey, gjengitt av People, og fortsatte:

- Jeg lente meg ikke tilbake og kjøpte flotte kjoler og spiste masse godteri. Jeg mener, jeg jobbet hardt for det.

I episoden ble 51-åringen også kritisert for å fortsette å bruke eksmannens etternavn - til tross for at det har gått over åtte år siden de skilte lag. Mange reagerte på dette fordi hun giftet seg på nytt i 2018. Camille selv forsvarte dette med at barna har samme etternavn og av hensynet til dem, har hun beholdt det.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Vennskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer