Mason Grammer:

Ser du hvem dette er datteren til?

Camille og Kelsey Grammers datter er ikke til å kjenne igjen.

KJENDISDATTER: Mason Grammer har vært på tv og rød løper med sine berømte foreldre flere ganger. Foto: NTB Scanpix
KJENDISDATTER: Mason Grammer har vært på tv og rød løper med sine berømte foreldre flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2010 slo kjærligheten sprekker mellom stjerneparet Camille Grammer (51) og den berømte skuespilleren Kelsey Grammer (65). Paret giftet seg i 1997, men etter 13 år ble ekteparet offisielt skilt i 2011.

Etter bruddet fulgte en bitter skilsmissestrid - et oppgjør som strakte seg over hele seks år. Camille, kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills», har tidligere snakket om den svært bitre skilsmissestriden som ble lagt død en gang for alle i 2017.

Men før striden mellom de to eksene så dagens lys, levde de et tilsynelatende lykkelig liv sammen med deres felles barn, datteren Mason Olivia (18) og sønnen Jude Gordon (15).

De to barna har vært med sine berømte foreldre på den røde løperen siden de var bitte små, og nå er 18 år gamle Mason nesten ikke til å kjenne igjen. Tidligere denne måneden var hun ferdig på videregående, og kjendismoren har naturligvis gratulert datteren på sin Instagram-profil.

«Gratulerer Mason. Jeg elsker deg så mye, og er så stolt av deg», skriver hun til flere bilder av Mason.

I kommentarfeltet er det mange som påpeker hvor stor hun har blitt, og at hun har forandret seg mye etter at hun medvirket på tv sammen med Camille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer