Ava Sambora:

Ser du hvem dette er datteren til?

- Dere er bokstavelig talt tvillinger.

KJENDISFORELDRE: Ava Sambora er datter av Heather Locklear og Richie Sambora, og mange mener hun og moren er kliss like. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJENDISFORELDRE: Ava Sambora er datter av Heather Locklear og Richie Sambora, og mange mener hun og moren er kliss like. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I 13 år var skuespilleren Heather Locklear (58) gift med rockestjernen Richie Sambora (60), før de gikk hver til sitt i 2006. I løpet av årene som ektepar fikk de også datteren Ava Sambora (22) sammen.

Mens Locklear ble verdensberømt på 80- og 90-tallet for sine roller som Sammy Jo i «Dynastiet» og Amanda Woodward i «Melrose Place», så var Sambora gitarist i Bon Jovi i 30 år.

FAMILIE: Her er eksparet avbildet sammen med datteren Ava i San Diego i 2005. Året etter brøt de med hverandre. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Her er eksparet avbildet sammen med datteren Ava i San Diego i 2005. Året etter brøt de med hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg gråter»

Nå hyller det tidligere kjendisparets datter dem begge i et innlegg på sosiale medier.

Ava, som har fulgt i sin mors fotspor og blitt både modell og skuespiller, setter tydeligvis også stor pris på farens musikk. I bildet på Instagram stiller nemlig 22-åringen opp i en «Bon Jovi Forever»-t-skjorte som hun har rappet fra moren.

- Jeg fikk den av mamma (som i at jeg bokstavelig talt tok den fra mammas klesskap), skriver hun sammen med en bildekarusell som også viser Heather Locklear i samme t-skjorte mange år tidligere.

Bildet har i skrivende stund fått nærmere 16 000 liker klikk og over 700 kommentarer, og det er mange som legger merke til den slående likheten mellom mor og datter.

- Fantastisk! Din mor er et ikon, Ava! skryter en bruker.

- Som mor, så datter, skriver en annen.

- Jeg husker at jeg så henne på et bilde med denne t-skjorten på. Så kult!

- Dere er bokstavelig talt tvillinger, mener enda en.

- Heather har fremdeles Bon Jovi-skjorten sin. Jeg gråter, deles det.

Godt forhold

Dette er ikke første gang Ava har fått oppmerksomhet for å ligne på sin mor, som også jobbet som modell i sine yngre dager. For noen år siden stilte hun blant annet opp som modell på en bikini-fotoshoot på stranda i Malibu i Los Angeles.

- Hun har arvet sin mors vakre utseende, skrev blant annet Daily Mail den gang.

Men det er ikke bare som modeller at Ava og Heather har mye felles.

Allerede i 2012, da hun bare var 15 år gammel, fikk hun sin første rolle som skuespiller i komedien «This is 40».

Sist måned ble 22-åringen uteksaminert fra Loyola Marymount University med en bachelorgrad i psykologi.

Og det er ingen tvil om at rockefaren hennes er stolt av sitt eneste barn.

- Vi har et tett og godt forhold. Grensene er satt og de er ikke til å rikke ved. Hun er en fantastisk jente og er veldig opptatt av skolen. Hun driver med skuespill. Jeg er utrolig stolt av henne. Hun er en sann glede. Min favorittjente, har han tidligere skrytt til People.

Etter bruddet mellom Sambora og Locklear i 2006, innledet gitaristen et forhold til ekskonas venninne Denise Richards (49). Sistnevnte hadde da akkurat brutt med skandalestjernen Charlie Sheen (54).

- Richie og jeg var venner og vi gikk begge gjennom skilsmisser, og det var det som førte oss sammen. Jeg stjal ikke noens ektemann. Datet jeg en tidligere venns eksmann? Ja. Brøt jeg opp et ekteskap? Nei, har Richards uttalt om romansen til Us Weekly.

Til tross for en trøblete start etter skilsmissen klarte Sambora og ekskona å bli venner igjen, og i dag har Locklear en helt spesiell plass i hjertet hans.

- Tiden leger alle sår. Jeg elsker Heather fremdeles og jeg vet hun elsker meg. Hun er mor til mitt barn, har han sagt til People.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Skandaleliv

Heather Locklear har stadig vært utsatt for spekulasjoner om psykiske problemer og rusavhengighet de siste årene.

Sommeren for to år siden havnet «Melrose Place»-stjernen blant annet i basketak med politibetjenter og helsepersonell, som hadde rykket ut til skuespillerens bolig etter meldinger om husbråk.

En angivelig familiekrangel skal ifølge People ha resultert i at Locklear dasket til en politimann som prøvde å skille henne fra familiemedlemmene. Senere skal hun ha sparket flere i ambulansepersonellet, som fraktet henne til sykehus.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 21 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

Hendelsene skjedde knappe fire måneder etter at politiet sist hadde vært på 58-åringens adresse. Den gang ble nødetatene tilkalt etter at en konflikt mellom Locklear og av-og-på kjæresten hennes, Chris Heisser, eskalerte til høylytt slåssing - og også da var stjernen voldelig i møte med politiet.

TV-IKON: Her er Locklear fra sin storhetstid i tv-serien «Melrose Place» i 1993 sammen med skuespillerkollega Grant Show. Foto: NTB Scanpix
TV-IKON: Her er Locklear fra sin storhetstid i tv-serien «Melrose Place» i 1993 sammen med skuespillerkollega Grant Show. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er ikke skuespillerens første møte med lovens lange arm. I 2008 ble hun arrestert for fyllekjøring, før hun fire år senere ble hasteinnlagt på sykehus etter å ha blandet piller og alkohol - ifølge hennes egen søster.

Selv har Locklear aldri lagt skjul på livets utfordringer. Da det i 2017 dukket opp spekulasjoner om at hun skal ha blitt innlagt på et rehabiliteringssenter - som følge av et sammenbrudd - erkjente 58-åringen at hun gjennomgikk en tung tid.

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder tilknyttet visse problemer, og jeg jobber mot å få et bedre liv, fortalte hun den gang i et intervju med Entertainment Tonight.

I tillegg til ekteskapet med Richie Sambora, var hun også gift med skandalerockeren Tommy Lee (57) fra 1986 til 1993.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

LES OGSÅ: Slik forklarer Simon Cowell forvandlingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer